O tânără în vârstă de 34 de ani a decis să își pună capăt zilelor. Femeia care tocmai ce adusese pe lume un copil în urmă cu câteva zile.

Tragedie în Medgidia noaptea trecută

Femeia era internată pe secția de Obstetrică Ginecologie. Tânăra adusese cu trei zile înainte pe lume un copil. Cazul ei este acum în atenția poliției care face cercetări.

Potrivit primelor informații femeia era la prima naștere. Nimeni nu înțelege gestul la care a recurs. În aceeași zi, femeia a semnat un acord prin care renunța la copil. Se pare că tânăra suferea de depresie și ar fi vrut încă din primele luni de sarcină să abandoneze copilul pe care urma să îl aducă pe lume.

Femeia a semnat documentul prin care a renunțat la copil în prezența asistentului social de la Primăria Medgidia, a medicului specialist și a unui polițist.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- A murit la spital, după ce a fost ignorat de medici. Tragedia amintește de moartea cruntă a Alexandrei: "Nu am aer"

Reprezentanții spitalului Medgidia spun ca tânăra era singură în rezervă iar în ziua incidentului a fost vizitată de medicul de gardă dar potrivit acestuia nu era nimic în neregulă cu ea. 

Imediat după plecarea medicului de gardă mama tinerei a venit în vizită la ea.

Atunci s-a constatat că femeia de 34 de ani nu mai era în cameră. Mama fetei a anunțat o asistentă moment în care și-au dat seama ca tânăra s-a aruncat de la etajul trei al spitalului.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Trupul acesteia zăcea pe asfaltul din curtea spitalului. S-a dat imediat alarma și cadrele medicale de la UPU au început să îi aplice tinerei manevrele de resuscitare. Din nefericire tânăra mamă nu a răspuns acestor manevre și medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

Oamenii legii urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut tragedia și ce ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la un asemenea gest.

„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare. Ulterior, aceasta a fost declarată decedată.
În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Olimpia Ceară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si