Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Tarife reduse la călătoriile în Budapesta, Viena și Praga

„Săptămâna aceasta reducerile sunt greu de refuzat, chiar și atunci când vorbim despre vacanțe. De ce spun asta aflăm chiar acum de la Cosmin Vasile, consultant în turism. Ce pachete au cele mai mari reduceri? Spre ce destinații?”

Cosmin Vasile, expert în turism: „Perioada aceasta este cea mai bună pentru a planifica vacanța, fie că te gândești la o vacanță pentru perioada de iarnă, fie că ne gândim deja la sezonul următor. Acum, în perioada târgului de turism și Black Friday, trebuie să ne înscriem la vacanțe. M-aș gândi acum la programele de piese de Crăciun și de Revelion pentru că sunt cele mai apropiate vacanțe de noi. Ofertele de Crăciun în Europa, fie că alegem Budapesta, Viena, fie că mergem la Praga sunt tarife reduse. Tarifele încep undeva la 235 de euro pentru o astfel de vacanță în perioada minivacanței de 1 Decembrie.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:   „Care credeți că vor fi cele mai căutate vacanțe?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cosmin Vasile, expert în turism: „Ne așteptăm ca ofertele de Revelion. De asemenea, aș aminti de vacanțele în Antalya, iar charterul pe care îl avem la 5 nopți de cazare în Antalya pentru Revelion ăă se anunță va fi extrem de căutat.

Tarifele încep undeva de la 650 de euro de persoană.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Sunt căutate și vacanțele pentru vara următoare la preț redus?”

Cosmin Vasile, expert în turism: „Au început deja să fie solicitări pentru vacanțele de vară, în special în Grecia. Cei mai mulți turiști vor opta pentru o vacanță în Grecia pentru vara viitoare. Tarifele sunt foarte bune. Grecia are cele mai bune tarife în această perioadă.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si