Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Vă rog să ne spuneți dacă românii încă aleg Iphone sau se îndreaptă către alte branduri.”

Radu Neagu, revista digitală Cavaleria:   „Părerile sunt împărțite. Există tabăra celor care folosesc Iphone-ul, produsele de la Apple și, bineînțeles, și Android. Nu este neapărat o concurență directă între ele pentru că sunt smartphone-uri și toate fac același lucru.”

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Ați adus în platou astăzi mai multe telefoane, respectiv 5 telefoane. Vă rog să ne spuneți ce anume este deosebit la ele? Cât costă fiecare?”

Radu Neagu, revista digitală Cavaleria:   „Preț accesibil înțelegem mai degrabă zona de 1.500-2.000. Am aici 5 modele de la producători diferiți. Avem un Oneplus Nord 3, avem un Realme 11 pro, un OPPO Renault 10 pro, un Motorola Edge 40 și aici un Honord 90. Toate sunt telefoane cu Android, care au în medie specificații de mijloc. Nu se mai întâmplă ca, acum 3-4 ani de zile, telefoanele de 1.500-2.000 de lei să fie slabe, să nu poată fi utilizate. Telefoanele acestea se comportă la fel ca și un telefon premium, dar îi lipsesc anumite caracteristici.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Rezistă la apă sau dacă le scăpăm pe jos?”

Radu Neagu, revista digitală Cavaleria:   „Depinde de la ce distanță le scăpăm, iar rezistența la apă se aplică doar la telefoanele care au prețul de peste 3.000-3.500

de lei, acolo intervine și o rezistență ridicată la apă. În mare parte, acestea rezistă dacă vorbești cu ele în ploaie, dar nu să le scapi în apă sau să le scufunzi la piscină.”

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Ați putea să ne povestiți puțin despre fiecare în parte. Ce aduce nou?”

Radu Neagu, revista digitală Cavaleria:   „Majoritatea au o configurație aproximativ la fel, au niște procesoare care se apropie destul de mult de cele performante, toate pot face fotografii destul de bune. Nu e important să ne uităm la numărul de megapixeli, pentru că avem telefoane care au camere de 50, de 100, de 200 de megapixeli. Nu numărul de pixeli contează, ci calitatea fotografiilor făcute la lumină scăzută. De aceea, este important ca oamenii să se uite la mai multe review-uri, la oameni care le-au testat, să vadă cum arată fotografiile, dacă sunt mulțumiți cu rezultatele.”

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Românii cumpără telefoanele pentru pentru poze, performanța, video cam acestea sunt criteriile, mai ales doamnele, bineînțeles, și din puncte punct de vedere estetic contează.”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Radu Neagu, revista digitală Cavaleria:   „Da, contează. Tocmai de aceea le arătăm cu spatele pentru că așa le putem și diferenția mai bine. La capitolul fotografii, mulți oameni fac selfie-uri și de aceea în 2023 nu prea mai există smartphone-uri care să aibă camera mai mică de 16 megapixeli unii. Au și 50 de megapixeli pe partea din față, dar nu contează. Trebuie să te uiți la mai multe review-uri să vezi cum fac fotografiile. Majoritatea telefoanelor, chiar dacă au 50 de megapixeli fotografia va ieși mai mică pentru că ei combină pixelii ca să absoarbă cât mai multă lumină din exterior.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si