Mădălina Bichir, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cel mai mare magazin online a înregistrat în primele 30 de minute comenzi în valoare de 180 de milioane de lei 

„Cea mai așteptată zi din an pentru vânătorii de oferte a început de câteva ore. Aici, la cel mai mare magazin online, startul s-a dat de la ora 07:15.

Sute de mii de produse au fost deja comandate, printre care și carne de porc, aur sau chiar un apartament. Alături de mine Alex Niculescu, vicepreședintele celui mai mare magazin online. Ce oferte ați pregătit anul acesta de Black Friday?”

Alex Niculescu, vicepreședinte magazin online: „În primul rând, am pe am pregătit peste 3 milioane de oferte anul acesta. Lucrăm de aproximativ 6 luni cu furnizorii noștri și cu partenerii noștri, astfel încât să ne asigurăm că acesta este cel mai mare festival de cumpărături din an. Peste 70%, deci peste 2 milioane dintre aceste oferte se află la cel mai bun preț din an chiar astăzi și clienții răspund pe măsură. După primele 30 de minute de la startul campaniei, am înregistrat comenzi în valoare de 180 de milioane de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 19% mai mult față de anul anterior. În același moment al campaniei s-au vândut peste 470.000 de articole, cu 17% mai mult față de anul trecut.”

Mădălina Bichir, reporter Kanal D:  „Care au fost cele mai căutate articole anul acesta?”

Alex Niculescu, vicepreședinte magazin online: „Foarte rapid vândute sunt telefoane mobile, mașini de spălat rufe, epilator, televizor led, placă video. Printre produse speciale și deosebite, clienții au optat pentru 5 automobile, 47 de nopți de cazare, 10 grame de aur și monede, 29 de ceasuri și bijuterii, dar și 403 pachete de sănătate și înfrumusețare.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mădălina Bichir, reporter Kanal D:  „Care sunt estimările voastre pentru ediția din acest an”

Alex Niculescu, vicepreședinte magazin online: „Estimăm că vom avea interes în creștere din partea clienților noștri. De altfel, la începutul campaniei noi estimam că vom vinde cam 680 de milioane de lei, ceea ce înseamnă o creștere de peste 36 de milioane de lei față de anul anterior.”

Mădălina Bichir, reporter Kanal D:   „Când vor ajunge coletele la clinți?”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alex Niculescu, vicepreședinte magazin online: „Ele deja încep să plece de astăzi. Vom lucra zi și noapte din acest depozit, sâmbătă și duminică. Cel mai târziu vor va ajunge pe 24 noiembrie, chiar și ultimul colet în cel mai îndepărtat loc din țară. Dar peste jumătate dintre comenzi vor fi livrate în primele 5 zile de la campanie.”  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si