„I se spune regina TikTok–ului cu milioane de urmăritori. Vorbim despre Jeni Nicolau, comedianta care a venit astăzi la noi să ne aducă zâmbetul pe buze și să ne povestească cum a reușit să cucerească inimile romanilor cu postările sale”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Jeni Nicolau, iubită de milioane de internauți

Cristina Dorobanțu: Bine ai venit, Jeni!

Jeni Nicolau: Bine v-am găsit! Nu știu dacă i-am cucerit așa ușor, dar sunt sigură că i-am cucerit cu naturalețea, cu faptul că sunt autentică și că întotdeauna îmi pasă de ceea ce spun ei, de ceea ce fac ei, de feluri cum trăiesc pentru că și eu trăiesc în această lume, nu trăiesc pe altă planetă și atunci mă folosesc de tot ce mă înconjoară. Și asta mă bucură nespus de mult, că am în fiecare zi mesaje extraordinar de frumoase, oameni care mă caută dimineața pentru buna dispoziție, oameni care au renunțat la anumite medicamente, să zic așa... de stres, de agitație. Umorul crește imunitatea.

Cristina Dorobanțu: Cum ți-a venit ideea de a posta astfel de parodii pe rețelele de socializare?

Jeni Nicolau: Hai să vă povestesc. Mă duc și la nunți și automat că eu o întreb soacră: „Vă place mireasa?”, și ea îmi zice :„Da, foarte mult, mi-a plăcut de la început. O iubesc ca pe copilul meu” și lumea aplauda.

După ce plec și plec și ea merge să dea onorariul și spre ieșire zice: „Doamnă, nu făcea asta de băiatul meu”. Și îi zic: „Păi până acum la microfon ziceați...” și mi-a spus: „Ce să zic, doamnă în fața lumii”.  Atunci, stând de vorbă cu cunoștințe de-ale mele, care indiferent cât ar fi ele de... știi, soacra-i soacră și nora-i noră, adică și nora are mereu ceva de spus.

Citește și: VIDEO- Premieră îndelung așteptată la operă, de Ziua Culturii. Spectacolul „Oedipe” a creat magie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Te-ai gândit în acest context să vorbești despre viața ginerelui și a nurorii tale.

Jeni Nicolau: Da, pentru că și ginerele, dacă întrebi stai într-o stație de autobuz: „Ce faci doamna cutare?”, răspunde: „Ce să fac, sunt supărată cu fata mea, n-a avut noroc de băiat. Eu i-am spus mamă, mamă, de ce l-ai luat? L- am luat că e frumos. Mamă, frumusețea trece și rămâi cu prostul, mamă”.

Cristina Dorobanțu: Jeni, care a fost parodia care ți-a dat cele mai multe bătăi de cap?

Jeni Nicolau: Am făcut o parodie „Șefa la Instagram” pentru că înnebunisem pe mocangeala asta, nu știu de ce, iertați-mă, dar înnebunisem ca toată lumea să mănânce gratis în lumea asta. Și a trebuit să mă duc să filmez într-un hotel cu multe stele, iar eu nu am fost adaptată.

Era o casă veche, renovată, superbă. Eu, o fată din popor, de la mahala, mama, tata, oameni simpli. Mă, oameni buni, nu puteam să mă încadrez chiar dacă eu acum trăiesc în zilele noastre și casa mea arată cumva la fel, dar atunci, ca să mă transform în personaj... Aici mi-a fost foarte greu pentru că hotelul era locuit, erau niște nemți de jur împrejur, iar eu am făcut această parodie filmată cu aparatură profesională, dar sonorul era de pe un telefon mic.

Cristina Dorobanțu: Ai echipă care filmează?

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Jeni Nicolau: Am o echipă cu care lucrez, Ionelia Nucă, de multă vreme. Am echipa mea care știu ce vor pentru că eu am nevoie ca operatorul să fie în același timp cu mine, adică el să știe că nu fac un clip de frumusețe, eu fac un clip de comedie și din imagine trebuie să se ducă spre privitori și comedia.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: