O adolescentă de origine română din Preston a fost dată dispărută zilele trecute de Poliția din Lancashire. Ea fusese văzută ultima dată în persoană sâmbătă (27 ianuarie).

Citește și: Ea este mama care și-ar fi omorât în bătaia fetița de 9 ani. Surorile ei, de 5 și 6 ani ar fi asistat la scenele de groază: ”Numai pe ea o băteai mereu”

Lidia Lupu, în vârstă de 17 ani, a fost văzută ultima dată în jurul orei 16.40, pe strada Church din Preston, potrivit Lancashire Telegraph

Publicația britanică oferă și caracterizarea fizică a Lidiei: piele albă, zveltă, ochi negri, păr vopsit în roșu și bretele.

UPDATE. Lidia, adolescenta de 17 ani, a fost găsită

La o zi după anunțul poliției privind dispariția minorei, autoritățile din Lancashire au revenit cu vești bune. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Ieri v-am cerut ajutorul pentru a o găsi pe Lidia, 17 ani, dispărută din Preston. Acum avem bucuria de a vă spune că a fost găsită și este în siguranță și bine. Mulțumim tuturor celor care au distribuit și au ajutat la găsirea ei", a transmis poliția pe pagina de Facebook. 

Lidia, alături de un bărbat misterios

 Lidia fusese văzută ultima oară purtând o jachetă neagră, top alb, colanți negri și pantofi de sport albi.

În anunțul de descriere al Poliției se spune că ea vorbește "cu accent românesc".

Ofițerii de poliție au cerut informații și despre un bărbat care a apărut în imaginile CCTV. El a fost văzut ultima dată cu Lidia la Gara Preston, cu puțin înainte de ora 14.30 duminică, 28 ianuarie.

Cei doi au luat un tren spre aeroportul din Manchester. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat marți:

„Lidia, de 17 ani, este dispărută și suntem îngrijorați pentru ea. Ea a fost văzută ultima dată în persoană, în jurul orei 16.40, sâmbătă, pe Church Street din Preston. De asemenea, cerem informații despre acest bărbat (foto) care a fost văzut împreună cu Lidia la Gara Preston.

„Dacă știți cine este acest bărbat, vă rugăm să veniți și să ne contactați, deoarece este posibil să aveți informații care ne pot ajuta să o găsim pe Lidia", au mai spus ofițerii de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si