Au fost momente de panică, sâmbătă dimineața, în campusul universitar din Timișoara, după ce un incendiu s-a produs într-unul dintre căminele studențești.

Citește și: Un nor de gaze uriaș a provocat cea mai mare explozie din România ultimilor ani. Infern declanșat de o scânteie

Studentii care locuiesc în cămicul 14C au văzut fum ieșind din baia de la etajul al doilea și au sunat imediat la 112, informează Opinia Timisoarei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns pompierii de la Detașamentul 1 cu o autospecială de prima intervenție, două de stingere, o autoscară, o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD. 45 de studenți au ieșit singuri din camere sau au fost direcționați de pompieri.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar incendiul a fost lichidat repede.

Ce au transmis pompierii de la ISU Timiș

„A fost alertat Detasamentul 1 Timisoara si s-au deplasat la locul evenimentului pompierii cu o autospeciala de interventie si comanda, doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara mecanica si doua echipaje SMURD.

Dupa sosirea la locul interventiei si efectuarea recunoasterii s-a constatat ca un palier era inundat cu fum", au transmis reprezentantii ISU Timis.

Potrivit ISU Timis, nu s-au inregistrat victime, aproximativ 45 persoane s-au autoevacuat si au fost evacuate la sosirea pompierilor.

Incendiul se manifesta cu degajari de fum in interiorul grupului sanitar de la etajul al II-lea, la nivelul instalatiei electrice.

Incendiul a fost lichidat in scurt timp, iar pompierii au continuat actiunea de ventilare a spatiului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si