O mamă și fiul său au fost găsiți fără suflare în propria locuință. Potrivit primelor informații, femeia ar fi murit după ce a văzut trupul neînsuflețit al fiului său.

Vecinii sunt îngroziți. Cum s-a petrecut tragedia de la Târgu Mureș?

Mamă și fiu găsiți fără suflare în locuință

O femeie de 88 de ani, împreună cu fiul său, în vârstă de 57 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuință, în Târgu Mureș.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost au fost descoperite după ce vecinii le-au raportat dispariția. Autoritățile ajunse la locul tragediei au descoperit trupul mamei în fața ușii, iar corpul neînsuflețit al bărbatului, în pat.

"Ţineau geamul întredeschis şi nu era lumină şi acolo ne-am pus un semnul întrebării. Şi atunci am încercat să strigăm la balcon, de obicei lasă uşa deschisă. M-am dus, am încercat să deschid uşa, dar am întâmpinat o rezistenţă şi atunci mi-am dat seama că e vorba de ceva tragic", ar fi declarat un vecin, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În urma primelor investigații ale autorităților, se pare că fiul bătrânei ar fi murit primul. Mama sa era paralizată. Potrivit observatornews.ro, femeia de 88 de ani ar fi încercat să ceară ajutor, târându-se la ușă. Efortul femeii a fost, din păcate, în zadar, ea găsindu-și sfârșitul.

Citește și: VIDEO- Opozantul rus Aleksei Navalnîi, declarat mort în închisoarea din interiorul Cercului Arctic: ”A fost o crimă”

smurd

Mamă și fiu găsiți fără suflare în apartament, la Târgu Mureș

[Sursa foto: istockphotos]

"Poate că băiatul a făcut un infarct şi mama avrut să anunţe pe cineva şi s-a speriat şi ea", ar fi declarat un vecin, potrivit aceleiași surse.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanțele care au condus la moartea celor doi. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Trupurile fără viață ale celor doi au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș pentru efectuarea autopsiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si