"Într-o familie de artiști, chiar și iubirea este o artă! Una dusă la perfecțiune, din moment ce rezistă de peste 3 decenii. Povestea de dragoste dintre Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, este o împletire complexă între sentimente, comunicare și provocărilor vieții. Care este secretul longevității unei relații și cum se desfășoară acum viața artistei, aflăm chiar de la ea și de la soțul ei", a transmis Cristina Dorobanțu.

O dragoste de peste 3 decenii

Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei, Stefan Cigu, sunt exemplul viu că dragostea nu are vârstă. Sunt împreună de peste 30 de ani, dar iubirea dintre ei este la fel ca-n prima zi.

"Destinul. Așa a fost de la Dumnezeu. Se zice că scenariul îl face Dumnezeu. Vorba aceea, mi-a dat Dumnezeu după inima mea pentru că sunt un om credincios", a declarat Ștegan Cigu.

"Cred că am făcut cea mai bună alegere și dacă ar trebui aș face tot același lucru. Nu știu dacă și el la fel", a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Povestea lor a început pe scenă și a continuat mult după terminarea aplauzelor. Artista venea la acel moment cu un bagaj emoțional uriaș:o căsnicie eșuată și un copil aflat în grija ei. Ștefan avea și el doi copii din căsnicia anterioară, iar mixul celor două familii le-a ridicat nenumărate provocări.

Matilda s-a mutat în Bistrița pentru a da o șansă iubirii lor.

"Suntem bine. De ani de zile împreună. Am început destul de greu, foarte greu am început. Am venit cu o valiză de la Iași pentru dragoste, pentru iubire, la doi copiii, nu este ușor. Am colege care îmi spuneau ce Dumnezeu? Cum ai putut să faci asta? Cum poți pe vremea aceea. Te înhami la doi copiii, îl mai ai și pe al treilea, lasă că o să rezistăm.

Tot ce am făcut a fost numai din dragoste și din iubire pentru toată lumea. Eu am o inimă foarte mare, în care încape foarte mult aici, în sufletul meu și cine îmi intră în suflet, greu îl scot", a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Preocupați de carieră, cei doi artiști au petrecut mult timp departe de copiii lor și au făcut frecvent naveta în oraș. Însă tot sacrificiul a fost în beneficiul copiilor, cărora și-au dorit să le dea șansa unui viitor mai bun.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dornic să se reinventeze, Ștefan, violonistul care scoate mereu în evidență vocea impecabilă a soției sale, în timpul concertelor pe care le susțin, și-a dorit să se perfecționeze. La vârsta la care cei mai mulți se bucură să își lase copiii să zboare de acasă, el a ales să experimenteze, din nou, aventura studiului.

Toate momentele prin care au trecut, cu bune și cu rele, i-au adus în punctul în care sunt acum: 2 bunici fericiți, dornici chiar și acum să se reinventeze.

Fosta prima Miss România, artista în vârstă de 65 de ani arată impecabil și se mândrește cu asta. Se menține într-o formă de zile mari și este obișnuită să primească complimente din partea celorlalți. Chiar și familia o alintă...regește.

"Îmi spune Mați sau Regina. Acasă mi se spune Regina. Copiii îmi spun Regina. De aceea avem acest decor regal pentru dvs. Când conduc copiii mașină, avem o mașină cu 7 locuri, spun: Nu a venit Regina? Acum așteptăm Regina. Mă onorează. Îmi place", a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Cuplul are un singur vis pe care nu a reușit să îl îndeplinească în toți acești ani: aniversare căsniciei lor.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Tot ne chinuim de la 25 de ani să sărbătorim spunem mereu lasă că la anul. Precis anul acesta...de aia a si venit cu tortul, da, da!", a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Anul acesta, Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei își doresc să ajungă într-un binemeritat concediu în zonele calde. Însă, până atunci, se relaxează câteva zile la casa lor din Sovata, refugiul unde își găsesc liniștea.

Citește și: VIDEO- Ricky Martin revine la actorie. Starul latino va debuta interpretând rolul unui barman


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: