Florin Vasilică, fiul regretatului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Aceștia i-au spus că artistul trebuie să se opereze de urgență, dacă vrea să supraviețuiască.

Stare sănătate Florin Vasilică

El este Florin Vasilică.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un bărbat din Suceava și-ar fi ieșit din minți din cauza internetului. Și-a terorizat vecinii și a tăiat cablurile de pe scara blocului

Cum se simte Florin Vasilică după operația pe creier?

Artistul a dezvăluit publicului pe rețelele de socializare că are un hematom cerebral, ce se poate agrava pe zi ce trece, dacă nu se va opera pe creier.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare  ”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pe data de 6 martie, Florin Vasilică a revenit cu un nou mesaj pentru fanii săi, cărora le-a mulțumit pentru mesajele lor și pentru susținere.

Operația de ieri a decurs foarte bine… Vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea morală și pentru miile de mesaje ca mi-au dat foarte multă putere! Vă mulțumesc pentru faptul că existați! Dumnezeu să vă binecuvânteze! ”, a fost mesajul transmis de Florin Vasilică pe pagina sa de Facebook.

Stare sănătate Florin Vasilică

Florin Vasilică în timpul unui concert.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui Mile Povan! Iubita artistului a recunoscut totul

De asemenea, acesta a mai spus că nu a realizat până acum că este atât de iubit de public, iar asta l-a emoționat până la lacrimi.

”Mesajele și rugăciunile voastre au făcut ca eu deja să mă simt foarte bine, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Cred că am greșit când am decis să mă retrag temporar din viața publică. Față de voi nu e corect. Din acest motiv promit să revin într-un timp extrem de scurt. Vă iubesc și vă prețuiesc. Al vostru pentru totdeauna, Florin Vasilică”, a mai scris artistul.

În total, Florin Vasilică a trecut prin patru intervenții chirurgicale la nivelul coloanei din cauza a două hernii de disc. Cu toate astea, acesta s-a simțit bine, iar tratamentul a decurs foarte bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si