Guvernul SUA a lansat un nou lot de imagini cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN) din întreaga lume, precum și explicații posibile pentru existența lor, informează ILF Science.

Citește și: VIDEO. A fost dezlegat misterul celor două "mumii extraterestre" din Peru. Ce au descoperit savanții la autopsie?

În conferința de presă de la Pentagon, Biroul de Rezolvare a Anomaliilor pe toate domeniile (AARO) din cadrul Ministerului Apărării american a declarat că unele fenomene clasificate sunt inexplicabile și astăzi.

Experții nu au găsit, totuși, nicio dovadă că vreo investigație asupra OZN-urilor ar fi „confirmat că avem de a face cu o tehnologie extraterestră”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dosarele secrete ale Pentagonului conțin multe mistere nerezolvate

Dosarele secrete ale Pentagonului conțin multe mistere nerezolvate

[Sursa foto: Captură YouTube]

Dosarele secrete ale Pentagonului conțin multe mistere nerezolvate

„Toate eforturile de investigare, la toate nivelurile de clasificare, au ajuns la concluzia că majoritatea observărilor au fost obiecte și fenomene obișnuite și rezultatul unei identificări greșite”, se spune în raportul Pentagonului.

Printre filmările lansate, totuși, au fost videoclipuri cu fenomene pe care experții americani nu le pot explica pe deplin, cum ar fi seria de obiecte zburătoare care merg în linie de mai jos:

Dosarele secrete ale Pentagonului conțin multe mistere nerezolvate, spun experții americani care le-au studiat în ultimele luni, de când a început procesul de declasificare și desecretizare.

Unul dintre cazurile care a intrigat cel mai mult a fost acela al unui incident din Orientul Mijlociu, în care obiectul necunoscut prezenta un „comportament anormal” și armata SUA nu a putut să-l identifice cu precizie dacă este de origine terestră sau nu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si