Controversatul avocat Yekta nu ratează nicio ocazie de a îngreuna viețile dușmanilor săi, Ceylin și Îlgaz, iar acum, pentru că situația s-a precipitat, în cazul uciderii lui Serdar, iar familiile celor doi sunt nevoite să suporte consecințele implicării lor în această tragedie, acesta trebuie să afle unde se ascunde Parla, considerată a fi principalul vinovatul în acest caz teribil.

În egală măsură, Yekta se confruntă și cu situația dramatică în care se află Haluk, acesta fiind acuzat că l-ar fi ucis pe tânărul ziarist Berkan.

Citește și: Serialul “Secrete de familie”, un nou episod azi, 4 martie 2024: Yekta, amenințare serioasă pentru Îlgaz și Ceylin

Între Îlgaz și Ceylin tensiunile continuă, după arestarea familiei Erguvan și, în vreme ce procurorul se simte trădat de soție, din cauza minciunilor acesteia, avocata consideră că soțul sau nu își dorește protejarea familiilor lor, nici în situații limită, ca aceasta, și nu poate trece peste acest aspect.

Iată că vine ziua în care va avea loc prima audiere a procesului în care sunt implicați membrii familiei Erguvan, iar Ceylin este gata să meargă până în “pânzele albe” pentru a-și salva familia. Miza este uriașă iar Yekta este gata să contraatace.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dacă va reuși Ceylin să își salveze familia de la închisoare și dacă soții Kaya vor rămâne împreună, după această teribilă încercare a destinului, puteți afla în această seară, de la ora 23:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D.

Începând din  16 martie, serialul “Secrete de familie” va putea fi urm ărit în continuare,   la Kanal D2,  în fiecare zi, de sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, și de asemenea, telespectatorii vor putea viziona in reluare cele două episoade difuzate în weekend, lunea, de la 23:00, numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si