,,Cu o candoare aparte și o sensibilitate incontestabilă, Paula Seling continuă să-și uimească fanii cu melodiile sale. De data aceasta cu o piesă dedicată tuturor mamelor, dar mai ales mamei sale, care apare alături de artistă în videoclip.

Despre noua melodie ne va vorbi astăzi Paula Seling care se află alături de mine. Bună ziua și bine ai venit la noi!'', a transmis Cristina Dorobanțu.

„Inima ce inimă mi-a dat”, piesă dedicată mamelor

Cristina Dorobanțu: Paula, știu că această melodie, "Inima ce inimă mi-a dat” are o poveste aparte la care ai lucrat mult, dar care totuși a fost gata foarte rapid. Povestește-ne puțin de unde a venit inspirația până la urmă!

Paula Seling: ,,Este cred că cea mai dragă piesă de până acum pentru că este adresată sufletului ce mi-a dat viață și tuturor mamelor de pe pământ, care au avut, care au vegheat ca noi să devenim oameni și ne-a ajutat cu tot ce au putut.

Piesa stă așa cumva în sertar, să vină de mai bine de un an când, eu am primit versurile unei prietene bune de ale mele,

însă ceva probabil că nu era exact canalul care trebuie pentru că nu am reușit într-un an de zile să găsesc soluția perfectă pentru că piesa aceasta să reprezinte tot ceea ce voiam, așa că la un moment dat am dat totul la o parte, l-am rugat pe producătorul meu muzical să asculte să vadă dacă sunt pe calea cea bună.

A spus că asta e și într-un timp foarte scurt, el a scris refrenul, am aranjat, cred că toată piesa a durat ca din punct de vedere al creației cam o zi jumate înregistrată.

Tot orchestrat, pentru că atunci când inspirația vine, se întâmplă magie și iată piesa după o săptămână filmăm deja videoclipul. Este o premieră absolută pentru că este prima oară când mama mea joacă într-un videoclip și a fost foarte emoționant pentru că au jucat, de fapt n-a trebuit decât să fie ea însăși alături de fiica mea.

Este mesajul la trei generații, pentru toate mamele de pe pământ. Recunoștință pentru tot ceea ce au făcut pentru noi.

Cristina: A fost greu să le convingi să apară în videoclip?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Paula Seling: Elena a spus imediat da, mama s-a lăsat un pic mai greu convinsă pentru că ea are un principiu, cum să joc iubirea, când iubirea mea pentru voi este deun milion de ori mai mare decât ceea ce pot eu să exprim în fața camerelor și atunci pentru început am înțeles-o, dar după aceea s a gândit și a avut persoane care au convins-o persoane dragi, care au convins-o și a venit la filmări cu mari emoții bine. Chiar glumeam de fapt. Ea glumește, are și un simț al umorului foarte, foarte fin a spus, da acum va trebui să îmi ia un agent pentru că urmează să curgă ofertele de la Hollywood.

Cristina: Care a fost cel mai prețios sfat pe care ți l-a dat mama ta? Știu că aveți o relație deosebită.

Paula Seling: Mama mereu îmi spune să fiu om, de aceea se și regăsesc în versurile piesei ,,Inimă, ce inimă mi-a dat'' se regăsesc aceste idei.

Ea m-a învățat să fiu bună, i-am învățat să nu bag în seamă răutățile și întotdeauna să dăruiesc cât mai mult din inima mea celorlalți și eu asta încerc să fac prin cântec și cred că într-un fel așa cum muzică are și o o latură vindecătoare.

Paula Seling: Cred că asta mi-am dorit eu mereu să fac prin muzica mea, deci practic cel mai frumos sfat ăsta a fost, să fiu om și să iubesc necondiționat.

Cristina: Asta îi spui și tu fiicei tale Elena?

Citește și: România nu va participa la Eurovision 2024! Care este cauza?

Paula Seling: Da, bineînțeles! Să fie respectuoasă, să fie bună și să și construiască prin muncă un viitor pentru că i-am explicat cât de important este să muncești pentru viitorul tău și încercăm să facem asta cât mai firesc posibil să nu considere că este o corvoadă sau ceva greu, ci pur și simplu este o responsabilitate.

Școala este o responsabilitate, munca pentru autodevenire este responsabilitatea, până la urmă, pentru viitorul ei.

Cristina: Paula, ce înseamnă pentru tine familia și cum erai tu când erai micuță?

Paula Seling: Familia este cuibul cel mai important de pe pământ pentru că acolo te simți în siguranță. Acolo simți că ai o lumină și o aură că nu se poate întâmpla nimic rău. Pentru mine, la mine sau la noi în familie este un respect foarte mare pentru părinți și este o dăruire absolută pentru copii.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Așa am fost crescută de mică, iar eu când eram copil eram un copil foarte studios, pentru că am studiat pianul de la șase ani Eram mama zice că eram foarte ambițioasă și tata la fel, pentru că aveam vă dați seama foarte mult de studiat.

Eram la pian intensiv și pe lângă temele pe care le aveam de făcut, fiind fiică de profesor de matematică și fizică și inginer constructor, eram obligată cumva, dar nu era de fapt obligație, era o plăcere și o dorință de a îmi face părinții mândrii.

Învățam foarte foarte mult și în plus mai era și pianul, deci eram copil care nu se juca foarte mult. În vacanțe la țară mergeam și atunci dădeam pianul la o parte noroc că nu-l puneam, nu-l puteam căra cu noi la la țară și atunci atunci aveam libertate totală să facem ce vrem dădeam jos scandalele sau pantofii din picioarele și din picioare și până în toamnă când mergeam la școală nu îi mai încălțam era o libertate totală.

Cristina: Proiecte de viitor?

Paula Seling: Proiectele pe care le avem sunt legate de un turneu. Specific dedicat sărbătorilor pascale cu muzică adecvată perioadei postului european.

Intrați pe pagina mea de facebook și veți afla afla datele pentru că mergem în multe orașe europene. Am am primit solicitarea de a face un astfel de turneu și ne străduim să să ajungem în orașul fiecăruia dintre voi. Avem pentru prima oară primul meu spectacol la Sala Palatului pe data de 17 decembrie. Eu vă spun din timp ca să știți, dar va fi un spectacol cu totul și cu totul magic.

Între timp tot așa avem câteva lansări, puteți să revedeți clipul piesei pe pagina mea de youtube, pe instagram sau intrați pe tiktok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: