Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Mehedinți, a avut parte de un sfârșit tragic. A fost călcat de o mașină, în timp ce zăcea pe carosabil. Potrivit primelor informații, aceasta s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

În urmă cu mai mulți ani, bărbatul și-a ucis mama. 

Criminalul care și-a ucis mama, călcat de mașină pe șosea

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care și-a ucis mama în urmă cu mai mulți ani, a avut parte de un sfârșit tragic.

Bărbatul a murit în timp ce zăcea pe carosabil, după ce a fost călcat de o mașină. Accidentul șocant s-a petrecut în satul Plopi, din județul Mehedinți.

Șoferul autoturismului cu pricina a mărturisit că nu l-a văzut pe bărbat. Acesta a declarat, potrivit antena3.ro, că privirea i-a fost orbită de farurile autoturismului care circula pe banda opusă. Șoferul ar fi sesizat cele întâmplate la scurt timp de la accident, oprindu-se la o distanță de un kilometru față de locul tragediei.

masina pe drum

 O mașină a trecut peste un bărbat în timp ce zăcea pe carosabil

[Sursa foto: istockphotos]

"Când veneam din partea cealaltă, el era căzut. Domnul mi-a făcut semn și am pus frână. După, habar n-am. Era mort, l-am văzut întins. L-am luat cu fața, am trecut peste el", a declarat șoferul potrivit sursei citate anterior.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Șoferul a fost testat de echipajele ajunse la fața locului cu etilotest și drugtest. Rezultatele au indicat valori negative.

Citește și: Văduva lui Aleksei Navalnîi, noi acuzații dure la adresa lui Vladimir Putin: ”Nu este un politician, ci un infractor”. Ce dezvăluiri a făcut, în numele răposatului soț?

masina de politie

Sfârșit tragic pentru criminalul din Mehedinți care și-a ucis mama

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. 

"Un pieton a fost surprins și accidentat mortal de un autoturism care a oprit la aproximativ un kilometru de locul cu pricina. Se derulează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest eveniment rutier", a declarat Mihai Chisăr, de la Serviciul rutier de poliție Mehedinți, potrivit sursei citate anterior. 

Persoanele care îl cunosc pe bărbatul care a murit au declarat că acesta ar fi avut probleme cu alcoolul. Din acest motiv, în anul 2008, acesta și-ar fi ucis mama.

Criminalul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, dar a ieșit după ispășirea a 13 de ani din pedeapsă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si