Un bărbat a pierdut în urmă cu zece ani o memorie hard disk pe care se aflau 8.000 de Bitcoin. Dacă în trecut, aceștia nu valorau o avere, în prezent, valoarea a crescut la suma de 450 de milioane de lire sterline.

Bărbatul se luptă să își recupereze averea, care a ajuns, din nefericire, într-o groapă de gunoi. Perimetrul a fost izolat de reprezentanții statului.

Cum să pierzi o avere de milioane de lire într-o groapă de gunoi?

Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut averea în urmă cu zece ani. Deși în trecut memoria hard disk pe care deținea 8.000 de monede Bitcoin nu valorau mult, în prezent suma a ajuns la impresionanta valoare de 450 de milioane de lire sterline.

Averea bărbatului se pare că a ajuns îngropată într-o groapă de gunoi. Perimetrul a fost încă de atunci securizat de reprezentanții statului. Nimeni nu are permisiunea de a pătrunde pe acel teritoriu, pentru a nu exista riscul ca hard disk-ul să fie furat.

memorie hard disk

Foto simbol- memorie hard disk

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În același timp, statul nu este de acord să îi permită deținătorului să intre în groapa de gunoi pentru a căuta memoria care valorează o avere.

Bărbatul, pe numele său James Howells, a încercat de mai multe ori să obțină permisiunea de a pătrunde în groapa de gunoi. În ciuda nenumăratelor încercări, bărbatul a primit doar refuzuri.

James Howells luptă de zece ani pentru a-și recupera banii și mărturisește, potrivit informațiilor transmise de dailymail.ro, că va continua chiar și în instanță dacă va fi cazul.

Citește și: VIDEO-Nepalezii trăiesc visul românesc. Din ce în ce mai mulți asiatici ne muncesc cu drag pământul. ,,Este plăcerea mea’’

groapa de gunoi

Goto simbol- groapă de gunoi

[Sursa foto: istockphotos]

Din păcate, în prezent, nu se pare că ei vor să coopereze și să lucreze împreună, ceea ce va duce în cele din u rmă la emiterea unor proceduri de înaltă instanță împotriva lor în viitorul apropiat. Unii experți cred că până la sfârșitul anului prețul va crește la 25.000 de dolari pe monedă. Asta ar face ca hard diskul meu să valoreze 1,5 miliarde de lire sterline. Consiliul poate fi bucuros să lase asta într-o groapă de gunoi, dar eu nu sunt. Ei vor să plec și să uit de asta, dar cum ar putea cineva? De ce să dau înapoi? Tot ce vreau este o șansă de a-mi recupera proprietatea, ar fi mărturisit proprietarul hard disk-ului valoros, conform dailymail.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si