Situație incredibilă într-o primărie din Mehedinți. Doi soți concurează unul împotriva celuilalt pentru funcția de...primar al localității. Vorbim de actualul edil din comuna Gogoșu și de partenera lui de-o viață cu care se află în plin proces de divorț. În fața unui astfel de contracandidat, bărbatul se declară... trădat, a transmis Simona Pătruleasa.

Telenovelă electorală

O bătălie inedită la scaunul de primar a pus pe jar comuna Gogoșu din Mehedinți. În pragul alegerilor, actualul edil a decis să concureze pentru un nou mandat.

Părea că nimeni nu i se va opune. Până când, bărbatul s-a trezit cu un nou candidat, chiar soția lui, cu care se află în plin proces de divorț.

Jean Rogoveanu, primar Gogoșu, Mehedinți- Cred că e o ambiție, este o femeie valoroasă, deși nu este treaba ei. Asta a ales, e viitorul ei.

Căsătoriți de circa 15 ani, Jean și Codruța joacă acum telenovela vieții lor. Vizibil afectat de candidatura soției, actualul primar spune că alegerea ei este bazată doar pe răzbunare.

Jean Rogoveanu, primar Gogoșu, Mehedinți- Nu mă cobor la mintea ei, cancanuri de televiziune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Soția lui, în schimb, spune că vrea fotoliul soțului pentru binele comunității.

Codruța Rogoveanu, soția primarului, candidată -   Le-aș spune cetățenilor să aibă încredere în mine. Să înființez un afterschool. 

Citește și: VIDEO- Alegerile locale îi derutează pe bucureșteni: ”Am semnat pentru celălalt care a venit la rând”

Însă între ciocan și nicovală se află chiar localnicii, singurii care au de suferit în urma scandalului amoros.

,,Nu știu ce abilități are doamna, bănuiesc că se simte capabilă dacă încearcă, sunt ambiții, cel mai bun să câștige, bineînțeles''.

,,În democrație fiecare face ceva. Este o luptă acerbă între ei, dar pe bani''.

,,Să le dea Dumnezeu minte luminată să facă ceva în Gogoșu ăsta'', au spus localnicii. 

Nu ar fi prima dată când problemele personale ale politicienilor afectează interesele comunei. În 2020, fostul primar, declarat incompatibil pentru această funcție, a fost obligat să renunțe la fotoliul cald.

Și-a pus, în schimb soția să candideze și a ajutat-o să devină edil. În semn de recunoștință, femeia revine acum la treburile familiei și își lasă soțul să candideze din nou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: