„Astăzi se lansează programul Fertilizare in vitro (FIV), care vine în sprijinul cuplurilor care se luptă cu infertilitatea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Prin acest program, Ministerul Familiei acordă un sprijin financiar de până la 15.000 de lei pentru medicamente și proceduri medicale de specialitate care pot fi făcute la spitalele de la noi din țară. Toate femeile cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, care au probleme cu infertilitatea în viața de cuplu, pot beneficia de acest ajutor. Cifrele arată că unul din cinci cupluri din țara noastră nu reușesc să facă copii”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO Mai mulți bani pentru cuplurile care sunt nevoite să apeleze la fertilizări in vitro

Citește și: Ministrul Familiei intervine în scandalul bebelușilor! Câte cupluri se află în postura influencerilor Marilu și Iustin: ”Am fost foarte singuri în drumul acesta”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si