În cea mai nouă maternitate din România, apa curge prin spoturile luminoase care ba se sting, ba se aprind, iar pe un pat modern unde ar trebui să fie o gravidă vedem de fapt o găleată în care se adună apa scursă din tavan.

Asistentele și angajatele de la curățenie au o singură misiune importantă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Este vorba de prima maternitate publică ridicată în ultimii treizeci de ani în România, o unitate medicală care a costat douăzeci de milioane de euro.

O clădire cu patru etaje și o sută douăzeci și șase de paturi în care plouă! Pentru a preveni infiltrarea apei s-au luat și câteva măsuri rudimentare: din loc în loc la geamuri sunt puse pături sau cearșafuri.

Banii pentru maternitatea din Timișoara vin din fonduri europene, de la Consiliul județean Timiș și de la bugetul de stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si