Mihai, copilul în vârstă de 10 ani din Dâmbovița care a fost dat dispărut, a fost găsit. Bunica a alertat autoritățile în cursul zilei de luni, după ce micuțul a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

În alertă au intrat și oamenii legii, care au început să îl caute pe copil. Jandarmii l-au găsit în miez de noapte. Micuțul le-a mărturisit de ce a plecat de acasă și de ce nu a ajuns înapoi nici până la lăsarea serii.

Citește și: Muncitor român mort în Germania. Sebastian avea doar 20 de ani. Modul tragic în care și-a pierdut viața

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

copil disparut, politisti dambovita, pet-uri, trotineta electrica

Băiatul le-a povestit jandarmilor ce a făcut în orele în care polițiștii îl căutau 

Băiatul în vârstă de 10 ani a dispărut de acasă, din localitatea Bucșani. Micuțul a fost găsit de către jandarmi pe raza comunei Ulmi. Acesta a fost observat de către autorități, cărora le-a spus că a mers în jur de 25 de km cu bicicleta.

Micuțul a avut un scop bine stabilit: a colectat pet-uri pe care le-a dus la reciclat de unul singur la Târgoviște. Băiatul încerca să-și strângă bani pentru a-și putea cumpăra o trotinetă electrică.

După ce a fost găsit de autorități, băiatul a fost dus la Secția de Poliție 2 Băleni și apoi a fost dus înapoi la familie. Cazul a ajuns și în atenția reprezentanților DGASPC Dâmbovița.

Citește și: O biserică din Iași, jefuită chiar sub ochii preotului. Omul lui Dumnezeu a văzut toată tâlhăria pe telefonul mobil. Ce s-a întâmplat cu hoțul

copil disparut, politisti dambovita, pet-uri, trotineta electrica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si