Un scandal de proporții s-a petrecut în comuna Sângeru, din județul Brașov. Un bărbat se pare că a fost bătut de mai mulți consăteni, pentru că i-a refuzat când aceștia i-au propus să îl ducă acasă. Pentru a răzbuna favorul refuzat, aceștia au mers la locuința victimei și i-au distrus autoturismul și gardul de la locuință.

Bătut de vecini, pentru că nu a vrut să meargă cu ei acasă

Potrivit informațiilor transmise de reporterul Știrile Kanal D, Adrian Jătăreanu, scandalul a pornit de la un refuz. Victima se pare că nu a dorit să fie dus acasă de consăteni, iar reacția sa i-a înfuriat pe aceștia. Consătenii au mers la locuința bărbatului, i-au distrus autoturismul, i-au dărâmat gardul cu o dubă și l-au bătut. 

Citește și: "Rețeaua ororii", destructurată de polițiștii din Italia. Incredibil ce făceau angajații unor cimitire în timpul exhumărilor

Întreg conflictul s-ar fi desfășurat sub privirile membrilor familiei, dar și ale altor vecini.

Scandalul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au fost sesizați printr-un apel la 112. În cauză, autoritățile au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 46 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe. 

Citește și: A murit actorul Liviu Crăciun. Fostul artist al Teatrului Național, omagiat pentru "rolurile memorabile întruchipate pe scenă și pe ecran"

"Polițiștii Secției de Poliție Rurală Apostolache au fost sesizați la data de 23 septembrie, despre faptul că în comuna Sângeru are loc un conflict între mai multe persoane. Trei bărbați au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore sub acuzațiile de distrugere, tulburarea liniștii publice, violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe.

În baza celor sesizate, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că între mai multe persoane, în urma unor discuții în contradictoriu, ar fi izbucnit un conflict spontan.

Ulterior, conflictul ar fi escaladat, trei dintre bărbați ar fi pătruns în curtea unui imobil fără consimțământul proprietarului, un bărbat de 38 de ani, pe care l-ar fi agresat fizic.

De asemenea persoanele în cauză ar fi provocat avarierea a trei autovehicule.

Citeste si: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind trei bărbați cu vârstele cuprinse între 38 și 46 de ani.

În baza probatoriului administrat față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si