David Popovici renunță la echipamentul pe care l-a purtat la Jocurile Olimpice de anul acesta. Campionul îl donează pentru a strânge suma de 100 de mii de euro cu un scop nobil.

Banii urmează să fie folosiți pentru a ajuta la construcția unei case familiale pentru copiii cu nevoi speciale de la un centru de plasament situat în Sectorul 5.

Citește și: Mesajul lui David Popovici, după ce a primit două mașini din partea lui Ion Țiriac. Ce a declarat înotătorul de aur al României: "Mi-aș dori să..."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

david popovici, jo2024, copii nevoi speciale

David Popovici: „V-am simțit alături de mine și vă mulțumesc!”

Banii urmează să ajute 11 copii să aibă parte de casa de care au atâta nevoie. În prezent, micuții stau în două apartamente care sunt prea mici și nu sunt echipate corespunzător necesităților acestora.

„Emoția de a fi pe podium, la Jocurile Olimpice 2024, purtând cu mândrie tricolorul, va rămâne pentru totdeauna în inima mea. V-am simțit alături de mine și vă mulțumesc! Iar azi, îmi doresc din suflet să vă am din nou aproape pentru că, dincolo de victoriile care se măsoară în medalii, există alte bătălii – mai importante dar mai tăcute – care se

văd rar, dar care au un impact uriaș.

Din inima mea, pentru casa a 11 copii, astăzi donez cu bucurie echipamentul pe care l-am purtat pe podium, pentru ca ei să crească într-un mediu cald și adaptat nevoilor lor.

E nevoie de 11.500 de oameni buni care să doneze minimum 50 de lei pentru ca noi, împreună, să strângem un sfert din banii necesari Hope and Homes for Children pentru a construi casa.

În realitate, însă, eu cred că suntem mult mai mulți. Iar pentru asta, vă mulțumesc!”, a transmis David Popovici, prin intermediul unui comunicat de presă.

Oricine dorește să se alăture lui David este invitat să facă o donație de minim 50 de lei pe pagina de campanie, în perioada 30 septembrie- 9 octombrie 2024. Câștigătorul echipamentului de premiere va fi desemnat prin tragere la sorți, la finalul campaniei, și va primi premiul chiar de la David Popovici.

Citește și: VIDEO România cere dreptate la Jocurile Olimpice. Marcel Ciolacu a anunțat că gimnastele vor fi premiate, chiar dacă nu au primit medalii

david popovici, jo2024, copii nevoi speciale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si