Concurentul din Casa Iubirii ar fi deranjat că bruneta ține cont de părerea altora în loc să facă ce simte. Teodora este de părere că neînțelegerile dintre ei ar fi cauzate de diferența de vârstă.

În gala de astăzi, Andreea Mantea vrea să afle ce se întâmplă între Teodora și Robi. Moment în care el face un anunț radical: Nu mai vrea să aibă de-a face cu bruneta!

Teodora: Sincer, e o situație extrem de complicată!
Andreea Mantea: De ce e o situație extrem de complicată?
Teodora: Pentru că... Într-adevăr... Cum a zis și el. Încerc s-o iau pe toate părțile și poate chiar sunt un copil pentru el.
Robi: Nu mai vreau să interacționez cu Teodora!
Andreea Mantea: De ce? Spuneai că o să lupți, că nu te lași...
Robi: Nu mai lupt, doamna Andreea, nu merită!
Teodora: Da, ok, sunt fetița lu' mami și a lu' tati, ascult doar părerea părinților și vreau să rămân așa. Sunt neasumată! E ok.

Cine o influențează, de fapt, pe Teodora?

Telespectatorii emisiunii sunt de părere că Teodora nu și-a dorit niciodată ceva serios cu Robi. Mulți dintre cei care au comentat pe canalul oficial de Youtube cred că tânăra nu este pregătită să aibă o relație, preferând să flirteze și să primească atenție de la băieții din Casa Iubirii.

În plus, câțiva susțin că mama Teodorei este cea care îi dictează comportamentul în emisiune.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citește și: "Sunteți surori sau prietene?"- Reacția internauților când au văzut ce mama tânără și frumoasă are Teodora de la Casa Iubirii

"Teodora, aici îi dau dreptate lui Robi! Tot vorbești în casa fetelor că nu ai nimic cu el, pe conexiune la fel, dar când îl vezi se vede clar cum aștepți să mergi la el… O fată care nu vrea ceva cu un băiat nu îi permite cum îi permiți tu lui Robi și punct!!!!"

"Poate Robi chiar s-a îndrăgostit de ea, e singura cu care nu s-a certat, nu a ridicat tonul, mereu i-a vorbit frumos și era tot un zâmbet când o vedea! Din păcate, Teodora nu merită, îi place să fie admirată, băgată în seamă dar fără să fie sentimente din partea ei...Nu cred că fata asta își va face iubit aici, că repede o sună mami și îi zice să rupă tot."

" De ce plânge Teodora? Că doar ea e cea care a luat hotărârea!" 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si