Astăzi, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Șevval va trebui să facă față sițuației diicile în care se află, ea fiind încarcerată după ce a mărturisit autorităților că l-a ucis pe Gokhan. Femeia este dispusă să facă orice este necesar pentru a salva viitorul copiilor săi, în special pe cel al lui Yasmin, iar Akif va trebui să le explice acestora motivul pentru care mama lor a ales să se incrimineze în cazul Gokhan.

În familia Eren situațiile controversate nu contenesc să apară, spre disperarea acestora. Supărat din cauza problemelor sentimentale cu care se confruntă vărul său, Oğulcan caută varianta optimă pentru ca Ömer și Süsen să se împace, însă destinul îi va pune, din nou, în fața unei situații limită.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Nici familia Atakul nu este lipsită de probleme. Sarcina lui Nebahat aduce vântul schimbării în relația cu Akif, însă frumoasa femeie nu bănuiește că fostul său soț nu a abandonat vechile obiceiuri care i-au despărțit până acum.

Cine va fi persoana care îi pune, din nou, într-o situație limită, pe Ömer și Oğulcan și la cine anume nu renunță Akif, nici chiar de dragul frumoasei Nebahat, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si