Adrian Marțian, tatăl celor 3 copii, acuzat că a contribuit la ieșirea din țară a minorilor, este acum liber. Afaceristul din Hunedoara a fost lăsat să plece acasă, la două zile după ce a fost reținut.

Chiar dacă cercetările au continuat în acest caz, magistrații au decis că nu există probe care să demonstreze că milionarul ar fi vinovat cu adevărat de dispariția celor trei copii.

Astfel, judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă. De asemenea, ordonanța de reținere pentru 24 de ore care era emisă pe numele lui Marțian a expirat. 

Citește și: Un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, la ieșirea din Capitală. Ce au descoperit polițiștii când l-au dus la Institutul de Medicină Legală

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Trendul șocant de pe TikTok care ia amploare în România: Adolescenții se comportă ca animalele. Cum explică psihologii- antena3.ro

Citeste si: Istoricul Armand Goșu: “Dacă eu, la Kremlin, m-aș gândi să destabilizez România, aș face-o prin Moldova”- wowbiz.ro

adrian martian, copii rapiti, adrian martian arest

Și presupusul complice al milionarului a scăpat de arest din același motiv.

„...) respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva în dosarul de urmărire penală nr. 2240/92/P/2024 cu privire la inculpatul MARŢIAN ADRIAN.

În baza art.275 alin.3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare în cuantum de 200 de lei avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19.10.2024, ora 20:33”, a transmis Judecătoria Deva.

Adrian Marțian spune că a plătit bani grei să-și recupereze copiii

Eliberat din arest, Adrian Marțian le-a spus jurnaliștilor că a plătit o sumă uriașă pentru a-și recupera copiii de la răpitori.

Surse din anturajul lui Marţian spun că ar fi achitat 400 de mii de euro drept răscumpărare pentru minori.  

„Nu-s liber! Am multe datorii de făcut. Datorii faţă de copiii mei. Pentru copiii mei plătesc oricât. Adevărat este că s-a plătit. Domnul judecător a considerat că pot să fiu un om liber, este decizia dânsului. Eu cred că este profesionist. Poate și eu am făcut de multe ori niște declarații care au iritat. O să lupt, bineînțeles. Pentru copii mei am venit acasă”, a spus afaceristul după ce a scăpat de arest.

Cercetările continuă însă, pentru că anchetatorii trebuie să stabilească cu exactitate cine a răpit copiii și cum au fost scoși aceștia din țară.

Citește și: UPDATE VIDEO Adrian Marțian și cei trei copii "răpiți" au fost aduși în țară. Milionarul a fost reținut

adrian martian, copii rapiti, adrian martian arest


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si