Maria Smical, o femeie de 63 de ani, de naționalitate română și domiciliată în Formia, Italia, a fost găsită moartă la data de 23 octombrie, pe marginea drumului, lângă via Appia.

Citește și: Un bebeluș se luptă pentru viață după ce mama lui însărcinată s-a aruncat dintr-un bloc turn de 17 etaje

Maria traversa strada când a fost lovită cu viteză de un vehicul.

Impactul a fost atât de violent încât a aruncat-o la câțiva metri distanță, aterizând pe un teren acoperit cu iarbă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Mașina condusă de un militar american de 42 de ani a continuat să se deplaseze și s-a ciocnit apoi de un alt autoturism parcat, aparținând unui bărbat de 46 de ani din Minturno.

Polițiștii nu și-au dat seama inițial că sunt victime în accident

Când a văzut că nu mai ajunge, prietena Mariei a încercat să o sune pe telefonul mobil. Numai că la telefon a răspuns un carabinier, potrivit Antena 3.

După mai multe ore de căutări, prietena băimărencei s-a întors la locul accidentului. Atunci a aflat că între timp carabinierii descoperiseră trupul neînsuflețit al Mariei printre buruieni.

Trupul ei neînsuflețit a fost găsit de polițiști la câteva zeci de metri de locul unui accident rutier, în timp ce aceștia realizau măsurători pentru incidentul în care au fost implicate o mașină Audi A4 și o Fiat Panda.

Trupul Mariei Smical a fost descoperit după ce un localnic a găsit o geantă pe marginea drumului, ceea ce a declanșat o cercetare amănunțită a zonei de către carabinieri, potrivit Rotalianul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si