Preţurile cerute de crescătorii de Corgi înregistraţi au atins astăzi un nou vârf", a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Pets4Homes.

Cât a ajuns să coste un câine din rasa preferată de regină

În cele mai recente anunţuri de mică publicitate, preţurile pentru anumiţi câini Corgi au depăşit pentru prima dată pragul de 2.500 de lire sterline”  (2.780

de euro). Site-ul menţionat înregistrează „ un număr de căutări zilnice despre Corgi de 10 ori mai mare decât în aceeaşi perioadă a săptămânii trecute ”. 

Citeste si: Donald Trump s-ar putea reîntoarce pe rețelele de socializare începând cu anul viitor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Câinii Corgi au picioare scurte şi urechi ascuţite și au devenit de nedespărţit de imaginea reginei Elisabeta a II-a. Fosta suverană a avut doar generaţii de Corgi, cu o preferinţă pentru rasa Pembroke, însă a creat şi subrasa "Dorgi"- o încrucişare între Corgi şi Teckel.

Fosta suverană a primit primul ei câine Corgi, Susan, la cea de-a 18-a aniversare a sa, în 1944. Popularitatea rasei a crescut atunci cu 56%, potrivit Kennel Club, cea mai mare organizaţie britanică dedicată sănătăţii şi dresajului câinilor.



Această rasă a devenit simpatizată și odată cu apariția serialului „The Crown”, care prezintă viaţa reginei Elisabeta a II-a de-a lungul deceniilor. Între difuzarea primului sezon al serialului în 2017 şi anul 2020, înscrierile de pui din rasa Corgi Pembroke au crescut de aproape două ori, anunță tot Kennel Club.

Câinii reginei, prezenți la funeralii

Câinii reginei, Corgi, Muick şi Sandy au participat și ei la funeraliile regale și au stârnit emoție în rândul participanților și internauților, deoarece imaginile au ajuns virale. 

Citeste si: Bancnotele cu Regina Elisabeta a II-a, tot mai căutate. Cât costă două exemplare

Cei doi câini Corgi au fost adoptaţi apoi de prinţul Andrew, fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si