Povestea dintre Camilla si Printul Charles este deja bine cunoscuta. S-au intalnit prima data pe un teren de polo, in anul 1970, cand Camilla avea atunci 23 de ani, iar Charles avea 22. Au vorbit mai bine de o ora, iar la un moment dat tanara aristocrata i-a amintit Printului de Wales ca strabunica ei a fost amanta stra-strabunicului lui.

Charles ii admira firea pozitiva si lipsa de pretentii, ii unea pasiunea pentru cai si viata rurala, traita in spiritul inaltei societati englezesti.

Dar mostenitorul coroanei britanice avea nevoie de o mireasa virgina, care sa dea nastere viitorilor succesori la tron.
Camilla, confidenta Printului de Wales, si Regina Mama au inceput sa evalueze femeile potrivite si, fara sa stie, au ales aceeasi persoana: pe Diana Spencer, o adolescenta inalta, blonda, atractiva fara sa bata la ochi si care provenea dintr-o familie buna.

Diana a pasit in acest mariaj cu o presimtire legata de Camilla: „L-am intrebat pe Charles daca o mai iubeste pe Camilla Parker-Bowles si nu mi-a dat niciun raspuns clar”, le-a marturisit ea asistentilor lui Charles.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Eforturile disperate ale Dianei de a-si recastiga sotul nu au facut decat sa consolideze legatura dintre el si Camilla. O partida de amor nu se limita doar sa raspunda unor nevoi, ci reprezenta o victorie in plus asupra Dianei. Pe masura ce mariajul regal se destrama, Printul Charles devenea tot mai dependent de iubirea si sprijinul Camillei.

 

Sursa: Unica.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si