Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rețetă delicioasă de limonadă. Cosânzenele, tinerele influencer cunoscute pentru minunile făcute în bucătărie, ne învață cum să facem trei tipuri de limonadă bio

Ne răcorim acum cu 3 tipuri de limonadă. Cosânzenele, tinerele influencer cunoscute pentru minunile făcute în bucătărie, ne arată cum să facem băutura răcoritoare la fel de gustoasă precum la restaurant. În plus, ne și învață trucuri pe care nu le știam.

Redactia Stirile Kanal D,

Rețetă delicioasă de limonadă. Cosânzenele, tinerele influencer cunoscute pentru minunile făcute în bucătărie, ne învață cum să facem trei tipuri de limonadă bio

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Bună! Bine ați venit în bucătăria noastră. Astăzi facem 3 sortimente de limonadă pentru că tot este sezonul și toată lumea vrea să se răcorească. Avem limonadă clasică, limonadă cu ananas și limonadă cu mango.”

Masa e pregătită, fructele care mai de care mai coapte și mai colorate, iar blenderul și celelalte ustensile de lucru așteaptă și ele să-și joace rolul. Pentru început, avem nevoie de lămâi cu coajă subțire. Acelea sunt mai zemoase, așa că vom obține de la ele mai mult suc. Plus că faimoasele Cosânzene, ne arată și un truc.

Citește și: 3 rețete spectaculoase de gătit la ceaun: surprinde-ți familia cu mâncăruri savuroase

„Dacă vreți să profitați de aceste bunătăți cât mai mult, important este să le răsucim pe masă. Acest truc ne ajută să obținem cât mai multă zeamă de la ele, sunt deja sunt moi, ne este mai ușor să le stoarcem.”

Pentru mai multă aromă nu aruncați coaja de la lime

În timp ce lămâile clasice sunt stoarse automat, Cosânzenele ne mai învață un secret tot pentru savoarea limonadei.

„Pentru mai multă aromă noi am luat și lime, pentru că ne place intensitatea. O să folosim și coajă de lime și suc de lime. Acum că am stors aceste lămâi ne-au rămas și cojile. Noi nu le aruncăm pentru că de fiecare dată cumpărăm lămâi bio, cu coajă netratată. Folosim coaja, o uscăm în cuptor și o radem, o măcinăm. Este perfectă pentru prăjituri noi.”

În loc de miere, limonada bio poate fi asortată cu un sirop

Avem un borcan plin cu miere, dar poate fi înlocuit de orice alt sirop, chiar și cel de agave. Pregătim apă minerală sau plată, după preferințe și amestecăm cu zeama de lămâie. Trecem acum la limonada de mango.

Citeste si: Cine este și cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță: „I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit”- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal uriaș în familia regală a Norvegiei. S-au aflat noi detalii șocante despre fiul vitreg al viitorului rege, aflat deja în arest- antena3.ro

„Dacă ați cumpărat un mango mai crud, un truc este să îl ținem afară, să nu-l băgăm în frigider pentru că așa se coace mult mai repede pe blatul de la bucătărie.”

Punem bucățile de mango la blender până iese o pastă aromată. Fetele ne recomandă să folosim piureul cu totul, și nu doar zeama. Compoziția se pune apoi în bolul cu limonadă.

Și ultima variantă, limonada de ananas, excelentă pentru cei care vor să slăbească. Cuburile le punem tot în robot.

„Dacă nu avem un astfel de roboțel de bucătărie putem să folosim un mixer, îl umplem cu puțină apă astfel încât să ajutăm blenduirea fructelor.”

Pasta de ananas o punem tot în limonadă. Dar mai întâi îl punem în sită.

„Adăugăm ananasul, dar folosim o sită deoarece este destul de ațos, și este doar sucul.”

Citeste si: Veste bună pentru pensionarele din țară! Care sunt veniturile nepermanente care se vor adăuga la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Orgoliul și mândria l-au ţinut pe Mihai Bendeac departe de Gabriel Cotabiţă: "Iartă-mă. Deși e prea târziu. Mi-am dovedit că sunt un om prea mândru"- radioimpuls.ro

Citeste si: Scandal uriaș în familia regală a Norvegiei. S-au aflat noi detalii șocante despre fiul vitreg al viitorului rege, aflat deja în arest- antena3.ro

La final, radem și coaja de lime și punem chiar și gheață, fie clasică sau zdrobită. Apoi, turnăm cele trei tipuri de limonadă în pahare. Să vedem ce-a ieșit.

„Eu am ales-o pe cea de ananas. Eu pe cea de mango. Cea de mango este puțin mai grosuță pentru că am folosit fructul complet. La Maria am folosit doar sucul de ananas.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI