Close sidebar
Close sidebar

Reteta delicioase de tagliatelle cu somon. Incearca-le pentru cina!

Vreţi să gătiţi ceva special pentru cină dar sunteţi în pană de idei? Pastele sunt mereu alegerea perfectă. Vă prezentăm o reţetă simplă şi rapidă de tagliatelle cu somon şi sos de mandarine. ##VIDEO30880##

,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Vreţi să gătiţi ceva ..special pentru cină dar sunteţi.. în pană de idei? Pastele sunt mereu alegerea perfectă. Vă prezentăm o reţetă.. simplă şi rapidă, de tagliatelle cu somon şi sos de mandarine.
Chef Paul Siserman ne invata cum sa facem cele mai bune paste:
Facem astazi un dish foarte simplu, o reteta usoara. Niste tagliatelle cu un file de somon acompaniat de niste legume cu un sos de mandarine 05:38
Un asa preparat nu refuza niciun musafir care va trece pragul! Ne apucam de treaba, dar nu inainte sa ne asiguram ca avem toate ingredientele pe masa: tagliatelle, somon, icre de somon, rosii, ardei, patrunjel, praf de ardei iute, sare, piper si o mandarina.
SHAPE- TAGLIATELLE CU SOS DE MANDARINA
400 gr de tagliatelle
o bucata de somon
icre de somon
200 de gr de rosii
200 de gr de ardei
o mandarina
Patrunjel
Praf de ardei iute
Sare, piper
SUPER: PORNITI CRONOMETRUL!
Avem putin timp la dispozitie, asa ca ne punem pe treaba! Economisim minute pretioase daca punem apa la fiert si pregatim dinainte tigaia pentru peste.
Tinem putin pe piele. Intre timp pe cealalta plita vom cali niste legume.
Adaugam usturoi, ceapa, ardei rosu, ardei portocaliu si rosii. La rand e si somonul, dar pentru cuptor.
Vom folosi cuptorul pentru a nu face atat de mult fum.
Cat timp somonul e la cuptor si legumele se calesc bine in tigaie, adaugam pastele in apa fiarta.
Luam doua rosii cherry, tragem si acestea la tigaie. Vom adauga putina sare, iar pentru accentuarea gustului vom stoarce o mandarina.
Amestecam apoi legumele si pastele aldente in tigaia in care se afla zeama de mandarine.
Adaug niste fulgi de ardei iute.
 Ceapa merge foarte bine cu pestele, aici avem niste germeni de praz 13:25
Dupa aproximativ 5 minute la cuptor si 10 in total, pestele este ideal pentru a fi servit cu tagliatelle.
Aceasta este farfuria de azi, va doresc pofta buna! 15:32

Chef Paul Siserman ne invata cum sa facem cele mai bune paste:
Facem astazi un dish foarte simplu, o reteta usoara.

Niste tagliatelle cu un file de somon acompaniat de niste legume cu un sos de mandarine 05:38

Un asa preparat nu refuza niciun musafir care va trece pragul! Ne apucam de treaba, dar nu inainte sa ne asiguram ca avem toate ingredientele pe masa: tagliatelle, somon, icre de somon, rosii, ardei, patrunjel, praf de ardei iute, sare, piper si o mandarina.

 

SHAPE- TAGLIATELLE CU SOS DE MANDARINA

400 gr de tagliatelle

o bucata de somon

icre de somon

200 de gr de rosii

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

200 de gr de ardei

o mandarina

Patrunjel

Praf de ardei iute

Sare, piper

Avem putin timp la dispozitie, asa ca ne punem pe treaba! Economisim minute pretioase daca punem apa la fiert si pregatim dinainte tigaia pentru peste.

Tinem putin pe piele. Intre timp pe cealalta plita vom cali niste legume.


Adaugam usturoi, ceapa, ardei rosu, ardei portocaliu si rosii. La rand e si somonul, dar pentru cuptor. 
Vom folosi cuptorul pentru a nu face atat de mult fum.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Cat timp somonul e la cuptor si legumele se calesc bine in tigaie, adaugam pastele in apa fiarta.

Luam doua rosii cherry, tragem si acestea la tigaie. Vom adauga putina sare, iar pentru accentuarea gustului vom stoarce o mandarina. 

Amestecam apoi legumele si pastele aldente in tigaia in care se afla zeama de mandarine.

Adaug niste fulgi de ardei iute.  Ceapa merge foarte bine cu pestele, aici avem niste germeni de praz.

Dupa aproximativ 5 minute la cuptor si 10 in total, pestele este ideal pentru a fi servit cu tagliatelle . 
Aceasta este farfuria de azi, va doresc pofta buna! 15:32

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI