Close sidebar
Close sidebar

Ricardo de la Puterea Dragostei iubește din nou. A dat-o uitării pe Deea

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Ricardo, și-a făcut o nouă iubită. Acesta în urmă cu câteva luni forma o relație amoroasă cu Deea, care a concurat și ea în cadrul show-ului matrimonial.

Andreea Bolocan,

Ricardo iubește din nou [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ricardo nu mai vrea să se ascundă așa că a decis să se posteze cu noua sa prietenă, care arată demențial. Cu toate acestea, fostul concurent de la Puterea dragostei   încearcă să o țină pe noua femeie din viața lui departe de ochii curioșilor. În timp ce el apare cu un zâmbet larg în fotografie, iubita lui își ascunde fața.

Mesaj emoționant transmis de Ricardo

În descrierea pozei postate pe pagina sa de Instagram, Ricardo Filip a postat un mesaj emoționant.

”Fii cu cineva care te face să zâmbești. Râdeți atât de mult pe cât respirați. Iubește atât timp cât trăiești ”, a scris tânărul, în descrierea fotografiei de pe Instagram cu noua lui iubită.

Ricardo și noua sa iubită [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO| Mariana de la „Puterea Dragostei” a ieșit din cadrul competiției: „Era și momentul meu...”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Fanii fostului concurent de la Puterea Dragostei, extrem de curioși, se întreabă cine este noua iubită a lui Ricardo. Părerile acestora sunt extrem de împărțite. Unii dintre ei nu au putut să nu observe asemănarea dintre tânăra misterioasă și Andreea Antonescu, în timp ce alții spun că este vorba de Raluca Munte sau de Larisa Judele.

”Doar eu cred că e Andreea Antonescu?”, „Andreea Antonescu are părul mai deschis. Intra pe contul ei să vezi❤️”, ”Cine crede ca este Andreea Antonescu?”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

”Raluca Munte e”, „Raluca Munte este sigur!”, au mai reacționat internauții.

”Eu cred că e Larisa Judele”

Iubita lui Ricardo Filip [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit din nou. Cine este tânărul care i-a furat inima

Ricardo s-a împrietenit cu Raluca Munte

Înainte de relația cu Deea, Ricardo a format un cuplu și cu Raluca Munte, însă relația celor doi nu a durat prea mult, iar acum cei doi se comportă ca cei mai buni prieteni. Cei doi s-au amuzat pe acest subiect, zicând că trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși internauții își doreau să-i vadă împreună, cei doi sunt doar amici.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI