Close sidebar
Close sidebar

Ricky Martin și soțul lui așteaptă al doilea copil. Ce transmit cei doi

Cântărețul Ricky Martin, în vârstă de 47 de ani și soțul lui Jwan Yosef în vârstă de 34 ani așteaptă al doilea copil pe care îl au împreună. Artistul are în total patru copii.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ricky Martin a anunţat că el şi soţul lui, Jwan Yosef, aşteaptă al patrulea copil, potrivit publicaţiei „People“.

Cântăreţul portorican Ricky Martin a dat vestea în timpul unui eveniment caritabil care a avut loc sâmbătă seară, 28 septembrie, în Washington, unde a participat alături de soţul lui şi de gemenii Matteo şi Valentino, în vârstă de 11 ani.

Citeste si: Ai monturi la picioare? Iată ce pantofi să alegi!

„Familia mea e aici. Jwan, te iubesc, Valentino şi Matteo, vă iubesc din tot sufletul, sunteţi puterea mea, mă inspiraţi în fiecare zi, mă motivaţi să continui să fac ceea ce fac şi sunteţi nişte copii minunaţi“, a spus el pe scenă, după ce a fost premiat pentru activismul LGBTQ şi acţiunile sale caritabile.

Martin a amintit-o şi pe fiica lui în vârstă de opt luni, Lucía Martin-Yosef: „E lumina vieţii mele“. „Şi, apropo, trebuie să anunţ că suntem însărcinaţi. Aşteptăm. Iubesc familiile mari“, a mai spus el în aplauzele publicului. Luna trecută, cuplul a publicat prima imagine a fiicei lui, care s-a născut în preajma Crăciunului 2018.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, care s-au născut atunci când cântăreţul avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González. Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008.

Ricky Martin și soțul lui așteaptă al doilea copil

Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016.

Citeste si: 15 lei-Cel mai ieftin bilet la meciul FCSB- Dinamo

Ce transmit cei doi

Într-un interviu pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă.

Citeste si: Monica a fost eliminata din competitia “Imi place dansul”. In editia de aseara, Emil Rengle a facut un anunt surprinzator

Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI