Părinții au descoperit în timp că fiul lor este cu mult mai inteligent, în comparație cu copiii de vârsta lui, însă nu și-au dorit să pună presiune pe el și au încercat să-l trateze ca pe un copil normal.

Deși este conștient că are o inteligență peste medie, părinții nu i-au spus lui Robert cât de special este, deoarece nu și-au dorit să aibă presiunea unei cifre.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Au fost mai multe detalii. Am văzut că este un copil inteligent. Mama lor este cea care se ocupă mai mult de ei", a povestit tatăl lui Robert.

"El plangea mereu când mergea la școală. La început nu întelegeam de ce. Credeam că este el în urmă. Însă, el era prea avansat. Cei de la școală ne-au propus să-l avansam trei ani, însă el emoțional nu este atât de dezvoltat", a spus mama lui Robert.

Citeste si: Îl recunoști? E unul dintre cei mai mari actori ai României! "Eram un boier mic!"

Robert trăiește împreună cu familia lui în Anglia, este vorbitor nativ de engleză, însă vorbește la perfecție limba română. Micul geniu mai cunoaște parțial și limba germană și spaniolă. Mai mult decât atât, Robert a câștigat un concurs de robotică și urmează să reprezinte Anglia la concursul din China. Pentru asta, geniul român învață acum limba chineză.

Afla povestea lui Robert Zicman, copilul de geniu, din interviul acordat la Teo Show.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si