Close sidebar
Close sidebar

Rocco - om, înainte de toate

În această seară, în serialul “Rocco Schiavone”, Rocco încearcă să dezlege firul misterios ce face legătura cu uciderea lui Romano Favre și ajunge la concluzia că Ceciliei Porta i s-a înscenat totul pentru a fi găsită vinovată de moartea bărbatului.

Madalina Grigore,

Rocco - om, înainte de toate


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Indiciile inspectorului duc către Artoro Michelini, care ar fi avut “conturi de reglat” cu Romano, însă negăsind ceea ce avea nevoie, a decis să îl ucidă. Cu toate acestea, Rocco trebuie să afle care este motivul pentru care Arturo l-ar fi ucis pe Romano, și dacă mai este cineva implicat în acest caz teribil.

Rocco- om, înainte de toate

În episodul trecut Rocco a aflat că Baiocchi a început să colaboreze cu autoritățile. Nu crede că se va ajunge la această situație atât de repede la asta de la prinderea infractorului. 

Jurnalista Sandra a venit cu o propunere interesantă pentru Rocco, pentru ca Baiocchi să nu scape de sentință, în urma cooperării infractorului cu instituțiile abilitate ale statului, și să se răzbune pe inspector.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Rocco- om, înainte de toate

Rocco- om, înainte de toate

Citește și: Alpay, după faptă și răsplată. Un nou episod din serialul „Melek” în această seară

Presupusa vinovată de uciderea lui Favre, Cecilia Porta, l-a pus în dificultate pe Rocco în episodul trecut atunci când a aflat că femeia este nimeni alta decât mama lui Gabriele.

Citește și: “Vânătorul”, un serial despre lupta antimafie din Italia, începe luni, 30 octombrie, la Kanal D2

Rocco- om, înainte de toate

Rocco- om, înainte de toate

Cecilia îi cere ajutorul lui Rocco într-un impas

Ce se va întâmpla însă, atunci când Cecilia Porta, vine în fața lui Rocco să îi ceară ajutorul într-o situație teribilă, care o vizează pe ea și pe fiul său, Gabriele, și cum reacționează polițistul în fața unei astfel de probleme, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, urmărind un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI