Close sidebar
Close sidebar

Român de 54 de ani, erou în Italia, după ce a prins o femeie care jefuise un cuplu de bătrâni

O femeie de 40 de ani din Italia este acuzată de jefuirea unui cuplu de bătrâni și de tentativă de jaf. Un român a ajutat la prinderea ei.

Stefania Pavel,

O femeie de 40 de ani din Italia este acuzată de jefuirea unui cuplu de bătrâni și de tentativă de jaf. Un român a ajutat la prinderea ei.

[Sursa foto: Colaj Il Resto del Carlino & Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Stefania Valli în vârstă de 40 de ani a fost audiată ieri, 8 septembrie aceasta fiind acuzată de jefuirea unui cuplu de bătrâni cu 700 de euro.

Cum a fost prinsă femeia?

În plus, în poșeta sa, polițiștii au găsit o foarfecă. Tot ieri s-a luat în considerare și emiterea unui mandat de executare, potrivit publicației Il Resto del Carlino. Femeia, care se află acum în închisoarea din Forlì, este suspectată și de o tentativă de jaf care a avut loc cu puțin timp înainte în via Carducci.  

Citește și: Doi bărbați au fost reținuți după ce i-au furat unei bătrâne o sumă uriașă de bani

În ceea ce-l privește pe avocatul ei, Lorenzo Zoli, acesta este și administratorul ei: din acest motiv, avocatul a renunțat la mandat.

Cele două persoane în vârstă vizate se aflau pe o bancă în așteptarea unei consultații la un specialist (poate din acest motiv aveau asupra lor ceva bani).  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeia în vârstă de 40 de ani ar fi fost bine îmbrăcată: i-a ajuns din urmă, a luat geanta și a fugit. În timp ce fugea, a reușit chiar să ia doar portofelul și să arunce restul, probabil pentru a fi mai liberă în timpul fugii. Mulțumită și alarmei date de femeia jefuită ("Opriți-o: e hoață!"), a urmat o goană în toată regula.

Femeia este suspectă și în cazul furtului eșuat de poșete de zilele trecute de pe Via Carducci, unde o femeie a încercat să smulgă o poșetă din

mâinile unui cuplu.

[Sursa foto: PixaBay]

Tot datorită intervenției unui trecător, care era de altfel și român, un bărbat român de 52 de ani, femeia de 40 de ani a fost oprită și preluată imediat în custodie de către echipajul de poliție.

Citește și: Un francez a fost arestat după ce a furat 41 kg de pietricele de pe o plajă din Sardinia

Femeia este, de asemenea, suspectă și în cazul furtului de poșete eșuat de zilele trecute pe Via Carducci, unde o femeie a încercat să smulgă o poșetă din mâinile unui cuplu: în acest caz, însă, reacția cuplului a făcut-o pe femeia rău intenționată să renunțe, în ciuda faptului că a fost împinsă și bruscată. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI