Romanca de 25 de ani, italianca in varsta de 35 de ani si marocanul care a intermediat "tranzatia" au ajuns in spatele gratiilor.
Ancheta a inceput la jumatatea lunii martie, dupa un raport trimis procurorului de catre un ofiter al starii civile din  orasul Latina, capitala provinciei Lazio.

Acesta atragea atentia asupra unor chestiuni suspecte dintr-o cerere de inregistrare a unui nou-nascut. O italianca dorea sa stie ce trebuie sa faca pentru a inregistra un copil nascut la domiciliu, dupa spusele sale, dar pentru care ezita sa faca formele legale.

Cand investigatorii s-au dus la italianca pentru a pune intrebari, nici urma de nou-nascut. Mai mult decat atat, acestia au aflat ca fetitafusese adusa pe lume la spitalul din Nettuno, iar ”mama” nu stia sa le dea alte detalii, iar declaratiile sale erau confuze si contradictorii.
Afland aceste lucruri, au mers la maternitatea unde fusese adusa pe lume micuta, unde au aflat de la doctori ca mama acesteia nu era de nationalitate italiana ci romana. Medicii le-au spus anchetatorilor ca micuta fusese abandonata in spital, insa la doua zile dupa ce parasise unitatea medicala, femeia se intorsese cu un marocan care dorea sa recunoasca nou-nascutul, afirmand ca el este tatal fetitei.

Copila a fost luata din spital si a fost data ”mamei” italiene care insa, trei zile mai tarziu s-a intors la unitatea medicala si a adus fetita spunand ca nu este a ei, dupa ce n-ar fi reusit sa le explice cunoscutilor de ce micuta este mulatra. Medicii au anuntat politia, care a reusit sa dea de urma romancei intr-o casa din Anzio, aceasta spunandu-le pana la urma si numele tatalui biologic al micutei, dar si intreaga poveste.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sursa: roblastingnews.com.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si