"In continuarea comunicarilor referitoare la atacul de la Nisa si a situatiei celor doi cetateni români dati disparuti, Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca mama minorului a fost identificata la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sanatate a mamei minorului este destul de grava, dar stabila", se arata intr-un comunicat al MAE.

Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României in Franta aflat la fata locului si al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia.

Reprezentantii misiunilor diplomatice române din Franta mentin legatura cu personalul medical si vor monitoriza evolutia starii de sanatate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca in acest moment continua cautarile pentru sotul ei, despre care nu exista Inca informatii.

"Verificarile cu privire la situatia celuilalt cetatean român dat disparut continua. Reamintim faptul ca operatiunile de identificare a tuturor victimelor de catre autoritatile franceze nu au fost finalizate", precizeaza institutia.

Sâmbata a fost gasit, Intr-un spital din Nisa, si copilul familiei, care este internat tot intr-un spital din oras, fiind ranit, dar cu o evolutie buna, potrivit medicilor.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si