Close sidebar
Close sidebar

Românce, prinse la furat în Spania. Femeile au fost filmate cum fură din buzunarele turiștilor / Care sunt metodele cele mai folosite de hoţii de buzunare?

Două românce au fost prinse la furat, în Spania, în plină zi. Femeile acționau într-un mod inedit, iar pentru ca jaful să reușească, ele se prefăceau turiste.

Estera Maria,

Românce, prinse la furat în Spania. Femeile au fost filmate cum fură din buzunarele turiștilor

[Sursa foto: observatornews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două femei au fost filmate în Spania, în timp ce furau în miezul zilei, diverse bunuri, din buzunarele turiștilor. Se pare că acest fenomen este unul comun.

Româncele s-au prefăcut turiste pentru a buzunări oamenii pe stradă.

Cum au reușit româncele să-i fure pe turiști?

Româncele s-au prefăcut turiste, dar în realitate și-au filat victimele tot timpul. Ele au așteptat momentul cel mai bun pentru a da lovitura. 

Atunci când turiștii se întorceau cu spatele, hoațele se apropiau și le băgau mâinile în buzunare. Așa reușeau să fure lucruri de valoare. Totul se întâmpla rapid, motiv pentru care victimele nu își dădeau seama ce li se întâmplă.

Un ghid turistic român le-a fotografiat în acţiune. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Modul lor de operare este diferit în fiecare an. Îl schimbă. În timp ce aceştia (turiştii- n.r.) îşi fac poze sau vorbesc sau îi ţin pur şi simplu ei ocupaţi cu întrebări de genul o anumită adresă, de unde sunt sau aşa mai departe, profită şi le taie genţile şi le fură obiectele din geantă”, a spus Lazlo Demeter, un român din Sevilla, potrivit observatornews.ro

Care sunt metodele cele mai folosite de hoţii de buzunare

Lazlo este român cu cetățenie spaniolă. El colaborează cu poliția atunci când anchetatorii au nevoie de traducător la interogatorii. Românul știe, cu alte cuvinte, exact cum acționează hoții.

„În momentul în care fură şi sunt prinşi, automat în câteva secunde pasează obiectul altor persoane. Dacă sunt sume destul de mari, le împart în diferite părţi.

În Sevilla, în general au fost români, poţi să mergi pe stradă şi îi auzi la fiecare pas. În general de etnie rromă. Care fură sau încearcă să le ceară bani turiştilor. Şi chiar nu îi lasă în pace. Insistă, merg după ei…”, a spus românul.

Aceasta ar fi cea mai întâlnită metodă de furt în Spania.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Hoţii de buzunare acţionează repede şi pe furiş. Dacă ai obiecte de valoare, păstrează-le în interiorul genţii. Dacă ai o geantă sau ghiozdan, poartă-le în faţă cu buzunarele închise. Dacă ai telefon mobil, pune-l în buzunarul interior, la pantaloni”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale Sevilla, Sonia Perianez.

O altă metodă cunoscută este aşa-numita îmbrăţişare otrăvită. Hoţul abordează victima ca şi cum ar fi cunoştinţe vechi, o ia în braţe şi profită de stupefacţia acesteia ca să o jefuiască, mai scrie sursa citată anterior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI