PHILIPP PLEIN: In mod normal, ar trebui sa imi pun semnatura pe ceva ce am creat, dar... Bine, hai sa vedem!

Cand au aflat ca unul dintre cei mai vanati burlaci ai mapamondului vine la Bucuresti, domnisoarele mai c-au dat navala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Multe dintre ele, aranjate la patru... tzinte, cu tinute care mai decare mai stralucitoare, mai decoltate, dar si mai transparente, toate l-au asteptat cu sufletul la gura pe celebrul designer, Philipp Plein.

Cunoscut pentru stilul de viata avangardist pe care si-l expune fara probleme, dar si pentru creatiile sale, Philipp Plein cucereste inimile femeilor in orice colt al lumii s-ar afla.
Nici nu ne este de mirare ca acesta s-a lasat cucerit nu de una, ci de doua dintre romancele noastre. Madalina Ghenea si Andreea Sasu.

PHILIPP PLEIN: Ma aflu pentru prima oara aici si ma simt foarte onorat. Dupa primire atat de frumoasa,  va trebui sa revin aici. Cu siguranta, in curand, voi reveni in Bucuresti!

Philipp Plein tine la faima castigata! Are grija de ea invitand vedete cu greutate la show urile sale.

Desi nu a petrecut mai mult de 2 ore in prezenta frumoaselor noastre romance, celebrul designer a convins.

Pentru Philipp Plein, seara s-a incheiat in compania uneia dintre cele mai indragite vedete de la noi.
Jurata super show-ului "Bravo, ai stil!", Raluca Badulescu a fost invitata la cina privata oferita de staff ul designerului dupa eveniment.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si