Close sidebar
Close sidebar

Romania a ratat finala Eurovision! Prima reactie a trupei The Humans dupa esecul rusinos de la Lisabona: "Ne pare rau, dar..."

Trupa The Humans nu a reusit sa treaca de cea de a doua semifinala de la Eurovision. Membrii trupei au transmis un mesaj celor de acasa.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupa The Humans a reusit sa repete istoria din 2004, cand Romania nu a avut reprezentant in marea finala Eurovision. Membrii trupei au tinut sa transmita un mesaj sa lamureasca toata situatia.

"Va multumim din suflet celor care ne-ati sustinut! Va multumim cu acelasi suflet si celor care ne-au contestat dar ne-au motivat sa fim din ce in ce mai buni! V-am simtit aproape de noi pe tot parcursul competitiei si suntem mândri ca am avut ocazia sa fim incurajati de un popor cu oameni frumosi! Este minunat ca si in acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac sa stam cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu va opriti nici voi si sustineti in continuare artistii români, in orice situatie", au scris membrii trupei The Humans dupa incheierea celei de-a doua semifinale Eurovision 2018.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Solista trupei a mai povestit ca, din pacate, Italia a anuntat ca trei dintre cele mai importante companii de telefonie mobila nu au putut vota.

"Multumim din suflet, dragii nostri. Ne pare rau pentru ca ni s-a luat bucuria de a sta cu sufletul la gura in finala.

Asa este, Italia a anuntat pe post la inceputul transmisiei ca 3 companii nu pot vota. Cele mai importante... incercam sa facem ceva in acest sens. #luvthehumans in continuare. imi pare rau, dar noi nu avem ce sa ne reprosam“, a scris Cristina pe grupul fanilor Eurovision.

Sursa: adevarul.ro 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI