La doar un click distanta gasim tot felul de oferte pentru un implant dentar. La prima vedere, preturile foarte mici, de cateva sute de lei, sunt tentante. Medicii atrag, insa, atentia ca, in domeniul esteticii dentare, pretul reflecta calitatea produsului si trebuie sa avem mare grija.

Citeste si: Divorț în familia lui Gigi Becali! Nepotul lui, Vasi, se desparte de soția lui!

Se poate ajunge si la sectionari de artere si respingerea implantului de catre organism. Situatie in care... vom scoate si mai multi bani din buzunar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Un implant de proasta calitate poate fi respins cu usurinta de catre organism. Si atunci pacientul trebuie sa o ia de la capat. Reinterventie, implant nou, alte costuri.", spun specialistii.

Citeste si: VEȘTI importante pentru salariați. Se reduce vârsta de pensionare cu 10 ani

Nu doar despre banii cheltuiti este vorba, ci, mai ales, despre sanatatea noastra! Riscurile sunt uriase.

"Infectii care pot sa apara de jur imprejurul unui implant, unde infectia e generalizata, da, vorbim si de risc de a pune viata in pericol.", explica specialistul.

Pretul unui implant de calitate porneste de la 450 de euro, iar unul contrafacut il gasiti si cu 400 de lei. Depinde ce considerati ca este mai important, sa dati pe moment mai putini bani sau sanatatea dvs.

Citeste si: Când trecem la ora de vară anul acesta. Anunțul pe care trebuie să îl știe toți românii

Implanturile contrafacute sunt nu doar de calitate slaba prin compozitie, ci si facute in conditii improprii, neavizate de autoritatea in domeniu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si