Close sidebar
Close sidebar

România, în pragul unei CRIZE IMOBILIARE! Ce spun specialiștii?

Creditele sunt tot mai greu de obtinut, iar romanii sunt speriati de dobanzi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asta ii forteaza pe dezvoltatori sa devina inventivi atunci cand vine vorba de promovarea unei proprietati. Asa au aparut anunturi cu vile la pret de apartament, comision zero si locuri de parcare gratuite.

Citeste si: L-au găsit mort astăzi! Plutea cu fața în jos, pe Olt! Polițiștii sunt îngroziți! Cine este victima?

Cand vine vorba de relatia cu banca, romanii se impart in 2 categorii. Primii sunt cei care au semnat un contract de creditare si muncesc, luna de luna, pentru achitarea ratelor.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Altii fac tot posibilul sa evite drumul la banca.

Citeste si: Elena Băsescu, declarații despre bunicul Traian Băsescu: "E implicat și dedicat, dar nu își răsfață nepoții peste măsură! E sever"

Oricum, plafonarea gradului de indatorare face tot mai dificila accesarea unui credit, iar... Apetitul romanilor pentru investitii imobiliare incepe sa scada. Dezvoltatorii nu vor sa ramana cu proprietatile nevandute, asa ca sunt nevoiti sa vina cu oferte tot mai atractive.

Gasim un astfel de caz in Tunari.

Pe internet gasim tot mai multe anunturi privind case scoase la vanzare la pret de apartament. Unii se lauda ca renunta la comision si ofera inclusiv locuri de parcare gratuite.

Insa reclama nu e totul. Verificati infrastructura zonei, calitatea constructiei si documentele pe care le detine vanzatorul.

Citeste si: Un bărbat a amenințat că își dă foc în fața tribunalului din Timișoara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI