Close sidebar
Close sidebar

Romanii au cumparat anul acesta electrocasnice si smartphone-uri in valoare de 320 milioane de euro

Primul trimestru al anului 2016 a fost foarte bun pentru electrocasnicele mari, care au inregistrat o crestere de 26% fata de perioada similara de anul trecut. Dar si pentru smartphone-uri, care au inregistrat o crestere cu 32,6%.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Vânzările totale de bunuri de folosinţă îndelungată au urcat cu 15,2% în primul trimestru, comparativ cu perioada similară din 2015, şi a atins valoarea de 521 milioane euro, sectoarele telecom, electrocasnicele mari şi cele mici înregistrând creşteri între 20% şi 33%, potrivit unui studiului GfK Temax. Aceste trei categorii au însumat vânzări de 320 milioane euro, scrie profit.ro.

Vânzările de electrocasnice mici au însumat 37 de milioane de euro, cu 20% mai mari comparativ cu primele trei luni ale anului trecut. Modelele de aspiratoare cilindrice, fara sac, au fost printre cele mai vandute.

Vanzarile totale din sectorul smartphone-urilor a insumat 181 milioane de euro, in crestere cu 32,6%. Cele mai mari cresteri au avut telefoanele cu dimensiuni intre 5 si 5.6 inchi.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Tech
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI