Close sidebar
Close sidebar

Romanii au pariat masiv pe numele noului selectioner! Daca Mourinho ar fi ales sa vina in locul lui Iordanescu ai prinde cota 900, in timp ce Piturca si Hagi ti-ar inmulti banii de 100 de ori!

Federatia Romana de Fotbal va anunta joi numele antrenorului care-i va urma lui Tata Puiu la carma nationalei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu cateva zile inainte ca FRF sa anunte oficial numele noului antrenor, eveniment programat pentru joi, casele de pariuri din Romania au decis sa lanseze un pariu original, pe numele viitorului selectioner al Romaniei! Cum succesorul lui Tata Puiu va fi mai degraba un strain, asa cum au declarat surse federale, foarte multe nume ale unor antrenori consacrati de afara, dar fara contract, au aparut pe o lista care cuprinde in jur de 60 de optiuni, printre care si tehnicieni autohtoni.

Cel mai bine clasat roman e Mircea Rednic, care are cota 10 sa fie numit pe banca nationalei, adica daca ai investit 10 lei pe fostul dinamovist ai incasa 100 de lei castig daca e si numit! Dintre alte nume mari autohtone, Hagi si eternul Piturca au fost creditati cu cota 100, Gabi Balint (acum analist tv) are cota 500, in timp ce rebelul Sumudica (inca antrenor al campioanei Astra) are tot cota 100!
Dintre straini, pe langa o pleiada de tehnicieni fara contract si cu sanse mici sa
fie instalati de FRF, a surprins pe toata lumea aparitia pe lista de pariat a lui Jose Mourinho, antrenorul portughez care tocmai a semnat cu Manchester United pentru 12 milioane de euro pe an! Chiar daca este practic imposibil ca "Special One" sa vina pe banca tricolorilor, casele de pariuri i-au dat acestuia o cota uriasa, de 900, in eventualitatea in care miracolul s-ar produce, iar Mourinho ar veni sa salveze nationala!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI