Close sidebar
Close sidebar

Roxana Buzoiu, fosta concurentă „Puterea Dragostei ”, a trecut la cratiță

Roxana le-a dezvăluit fanilor o altă latură a sa. Cunoscută pentru ieșirile sale vulcanice, viața alături de iubitul său a transformat-o într-o femeie de casă

Diana Bostan,

Roxana Buzoiu Puterea ragostei [Sursa foto: kfetele.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Roxana Buzoiu este total schimbată de la ieșirea din competiție. Se pare că secretul frumoasei șatene ar fi dragostea. Roxana și Sendo par mai îndrăgostiți ca niciodată, participând împreună la foarte multe activități.

Roxana Buzoiu PutereaDragostei [Sursa foto: viva.ro]

Roxana de la „Puterea Dragostei ” a trecut la cratiță

Roxana a postat un nou vlog prin care își demonstrează abilitățile sale în bucătărie. Fosta concurentă a ales o rețetă simplă, dar sigură, cu care speră să-și impresioneze iubitul cu origini marocane.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D și iubitul său, locuiesc deja împreună și par să aibe și planuri de viitor.

Citeste si: Aurora de la "Puterea Dragostei", atacată din toate părțile. "În culise ai zis altceva"

Cine este Sendo, iubitul Roxanei

Sendo este un tânăr de origine marocană și se află doar de un an în România. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar pe Roxană nu o interesează comentariile răutăcioase. Sendo este fotbalist, iar Roxana este pasionată de fitness, combinația perfectă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Victor de la "Puterea Dragostei", acuzat că îl imită pe Cristi Marinescu în oglinda din baie. "Crede că e șeful casei"

O viață amoroasă complicată

Roxana Buzoiu este una dintre concurentele cele mai vechi ale emisiunii ”Puterea Dragostei”. Aceasta a intrat prima dată în show-ul de la Kanal D în 2018. Au urmat mai multe ieșiri și reveniri în emisiune pentru frumoasa șatenă. 

După dezamăgirea trăită de None, Roxana a trăit o scurtă poveste de dragoste cu Andy. Cei doi au format un cuplu în emisiune, însă dragostea lor a ținut doar câteva luni, până când Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

După despărțirea de Andy, Roxana nu a pierdut timpul și s-a îndrăgostit de un alt concurent, Bogdan Mocanu. Însă totul a luat sfârșit când în casa ”Puterea Dragostei” a intrat Iancu Sterp, dar cei doi au rămas doar prieteni.

Fosta concurentă este în continuare îndrăgită de fani, pe care îi ține la curent prin postări pe instagram sau vlog-uri.

Citeste si: Despărțire în direct la "Puterea dragostei". "Să vezi tu cum te scot eu din priză!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI