Close sidebar
Close sidebar

Rusia depăşeşte pragul de 18.000 de morţi din cauza covid-19

Rusia a anunţat miercuri 142 de morţi din cauza covid-19 în ultima zi, în creştere faţă de cele 122 de morţi raportate cu o zi înainte, iar bilanţul total a crescut la 18.135 de decese, relatează Reuters.

Georgiana Balaban,

Au crescut cazurile CORONAVIRUS în Rusia. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autorităţile sanitare au înregistrat de asemenea 5.218 de contaminări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore,, iar bilanţul total a crescut la 1.041.007 de îmbolnăviri de la începutul epidemiei.

Rusia este cea mai afectată țară de COVID-19

Rusia este apatra cea mai afecată ţară din lume de covid-19 ca număr de infectări.

Vaccinurile pentru covid-19 dezvoltate de Rusia şi China, eficacitate îngrijorătoare

Vaccinurile pentru Covid-19 dezvoltate de Rusia şi China au un neajuns comun: sunt bazate pe un virus de răceală comună la care au fost expuşi mulţi oameni, ceea ce le poate limita eficacitatea, potrivit unor experţi citaţi de Reuters.

COVID-19 în Rusia. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Au apărut primele rezultate ale vaccinului rusesc Sputnik V

Citeste si: Rusia trimite trupe în Belarus

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Vaccinul rusesc anti-COVID produce anticorpi. Ce efecte adverse are?

Vaccinul companiei CanSino Biologics, aprobat pentru utilizarea de către armata chineză, este o formă modificată a adenovirusului de tip 5 (Ad5).

Compania discută ca vaccinul să fie aprobat de urgenţă în mai multe ţări, înainte de a foinaliza studii clinice de amploare, a relatat publicaţia Wall Street Journal săptămâna trecută.

Citeste si: Ce spun specialistii despre vaccinul anti-COVID creat de Rusia? Declaratiile neasteptate ale doctorului Fauci!

Un vaccin dezvoltat de Gamaleya Institute din Moscova, aprobat în Rusia la începutul lunii august, în pofida testării limitate a acestuia, este bazat pe Ad5 i pe un alt adenovirus mai puţin comun.

„Ad5 vmă îngrijorează pentru că mulţi oameni au imunitate. Nu sunt sigur care este strategia lor...poate nu va avea o eficacitate de 70%. Ar putea avea o eficacitate de 40% i este mai bine decât nimic, până va exista altceva”, a declarat Anna Durbin, cercetător în domeniul vaccinurilor la Johns Hopkins University. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI