De asemenea, au fost raportate, întreruperi în masă pe site-urile web ale Guvernului Rus.

Rusia este ținta unui atac cibernetic

Site-ul web al Dumei de Stat și al guvernului rus a fost offline, anunță presa rusă.

Citeste si: Operațiunea militară va continua până la atingerea obiectivelor: demilitarizarea Ucrainei și eliminarea „naziștilor”

Citeste si: Ministrul Apărării, anunț de ultimă oră despre invazia din Ucraina. Au fost stabilite punctele pentru primire refugiaţi în România

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Atacul vine în contextul în care Rusia a invadat astăzi Ucraina.

Joe Biden anunță sancțiunile împotriva lui Vladimir Putin

Președintele american Joe Biden a convocat joi dimineață o reuniune a Consiliului Național de Securitate în Sala de Situații pentru a discuta ultimele evoluții din Ucraina, a declarat un oficial de la Casa Albă, informează Mediafax.

Citeste si: Șeful Statului Major al Apărării: „Comportamentul agresiv al Federației Ruse a deteriorat fundamental situația regională de securitate”

CNN a relatat că o serie de oficiali de top din domeniul securității naționale au sosit la Casa Albă în această dimineață.

CNN i-a observat pe consilierul pe probleme de securitate națională Jake Sullivan, pe secretarul Trezoreriei Janet Yellen, pe președintele Statului Major Întrunit, generalul Mark Milley, pe secretarul Apărării Lloyd Austin, pe directorul CIA Bill Burns și pe vicepreședintele Kamala Harris sosind la Aripa de Vest în jurul orei 7.00 dimineața, ora Europei Centrale.

Biden a promis că lumea va "trage Rusia la răspundere" pentru atacul în curs de desfășurare în Ucraina și va detalia joi un set de sancțiuni, o dată cu scopul de a descuraja un astfel de atac.

Programat să se adreseze națiunii, se așteaptă ca Biden să prezinte noi măsuri care ar putea tăia accesul Rusiei la tehnologii avansate, să anunțe noi restricții asupra marilor instituții financiare și să aplice sancțiuni unor membri suplimentari din cercul intim al președintelui rus Vladimir Putin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si