Close sidebar
Close sidebar

Rusii de la Lada au copiat modelele Logan si le vand sub brand propriu! Uite cum arata modelele Largus si Granta

Pare greu de crezut, dar este cat se poate de real. Producatorul rus de autoturisme, Lada, a scos pe piata doua modele care seamana izbitor de mult cu cele produse de Dacia la Mioveni.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lada Granta Modelul Largus de la Lada este practic o Dacia Logan MCV. Din punct de vedere al designului, in afara de sigla, practic nu difera nimic la modelul Lada Largus fata de Logan MCV. Mai mult de atat, varianta Largus are o gama identica cu Dacia. Exista modele cu 5 sau 7 locuri, dar si utilitara, exact ca modelul romanesc produs in combinatie cu francezii de la Renault.

Daca asta nu era de ajuns, si sedanul numit Lada Granta se aseamana izbitor cu Dacia Logan, cu mici plusuri pentru rusi in ceea ce priveste design-ul modelelor sport.

Lada Largus
Rusii au aceste tipuri de masini pe site-ul oficial al companiei si chiar se lauda cu noile design-uri pe care le ofera consumatorilor.


Lada nu este la prima isprava de acest fel, in trecut, rusii au copiat extrem de multe modele de la producatorul italian, Fiat.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI