Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat cauza exacta a mortii lui Dan Adamescu. Nu conditiile din puscarie l-au ucis - Ce s-a intamplat azi la morga

Moartea omului de afaceri Dan Adamescu a fost intens discutata in ultimele zile in spatiul public, decesul lui fiind dat drept exemplu negativ pentru conditiile din penitenciar de catre seful PSD, Liviu Dragnea. ##VIDEO44193##

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei bine, conform declaratiilor facute de catre avocatul lui Dan Adamescu, medicii legisti au decis ca nu conditiile din puscarie l-au ucis pe omul de afaceri, ci afectiunile de care acesta suferea de mult.

Conform raportului facut de medicii legisti, Dan Adamescu a murit din cauza unei bronhopneumonii si a insuficientei repsiratorii.
Totusi, avocatul precizeaza ca nu se cunosc cauzele care au dus la contractarea bolilor.

Scandal la morga pe trupul lui Adamescu

La morga IML-ului, acolo unde se afla trupul neinsufletit al lui Dan Adamescu a fost un circ de nedescris. Familia omului de afaceri s-a certat cu fosta sotie a acestuia, Carmen.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Fosta sotie, femeia de care Adamescu a divortat in noiembrie, a venit sa ridice trupul fostului ei sot, dar familia acestuia a reactionat dur si au spus ca cei doi erau divortati de mult si ca ea n-are niciun drept sa fie acolo.
"Acum cred ca fiecare ar putea sa aprecieze daca ea (sotia) avea ce sa caute sau nu in aceasta situatie, sa se duca sa solicite corpul domnului Adamescu, sa ii fie predat dansei.", a spus avocatul Catalin Breazu.

Medicii legisti au spus ca trupul nu poate fi ridicat pentru ca mai sunt teste de facut, dar pana la urma Carmen, fosta lui sotie, a avut castig de cauza si a fost cea care s-a ocupat de acest lucru.

Ea a venit la morga cu o armata de bodyguarzi si au luat trupul neinsufletit al lui Adamecu pe care il vor depune la biserica.

De inmormantare se pare ca se va ocupa fosta sotie si sora lui Dan Adamescu.

Cearta vine datorita mizei mari pe care o reprezinta averea pe care Adamescu o lasa in urma, avere ce se ridica la peste 1 miliard de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI