Pippa McManus, 15 ani, a murit intr-o gara, in decembrie 2015, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren. Totul s-a intamplat intr-o zi cand parintii ei se certau fiindca nu isi mai permiteau sa ii plateasca abonamentul la sala de sport.

Suparata, Pippa a fugit din casa si a strigat: "O sa ma omor". Cateva ore mai tarziu, trupul ei neinsufletit a fost gasit in gara. Se aruncase in fata trenului.

Parintii ei au declarat acum, pentru Daily Mail, ca fetita lor a fost condamnata la moarte de catre medici, care nu i-au acordat ingrijirea necesara. In loc sa aiba grija de ea, cadrele medicale au decis sa o externeze chiar cu cateva zile inainte ca tanara sa se sinucida.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In presa a aparut si una dintre scrisorile de ramas bun ale Pippei. Aceasta dezvaluia ca nu mai are energie sa lupte cu boala.

"Mi-ar placea sa cresc si sa am o viata, dar nu am.

Nu mai pot sa lupt cu anorexia, nu mai mult decat deja am facut-o. Am incercat din rasputeri, dar m-a invins", este scrisoarea de ramas bun pe care fata a lasat-o familiei.

Pippa era diagnosticata cu anorexie nervoasa si cantarea numai 25 de kilograme.

Foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si