Acolo... unde incaperile sunt rasturnate si decorate in asa fel incat.. aveti senzatia ca pasiti pe nori. Sunt doar cateva dintre iluziile pe care le pot incerca vizitatorii la un muzeu din Constanta.

Citeste si: A murit fostul primar al Galațiului, Dumitru Nicolae! Acesta se afla de mult timp în stare gravă, în spital!

Cu doar cativa pasi facuti mai la stanga sau dreapta, camera iluziilor iti permite sa te transformi din urias in pitic si invers.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Muzeul simturilor are si un labirint din oglinzi. Aici vizitatorii au sansa sa danseze si sa se vada din toate unghiurile.

Citeste si: Mesaj sfâșietor al iubitei românului înjunghiat la Londra în noaptea dintre ani! ”Te iubesc, îți duc dorul”

Gimnasta Daniela Sofronie a incercat toate provocarile si s-a aratat incantata de camera vortex

Muzeul care abia a fost inaugurat le da copiilor si parintilor ocazia de a evada din lumea cotidiana fara sa apeleze la filme sau jocuri pe calculator.

Aici vizitatorii pot admira chiar si cetati antice, rasturnate ce-i drept.

Citeste si: Alte două persoane au murit din cauza gripei! Numărul total al deceselor ajunge la 188

Pentru un adult, pretul de intrare in muzeul altfel este de 39 de lei, iar pentru un copil 29 de lei. De asemenea o familie intreaga are accesul asigurat in schimbul sumei de 94 de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si